Tražite li savršenu destinaciju za odmor za svoju obitelj, Trogir s okolicom je svakako vrijedan pažnje. Ovaj šarmantni gradić na dalmatinskoj obali nudi ponešto za svakoga, od povijesnih znamenitosti do aktivnosti na plaži i mnoštva mjesta za ukusnu večeru. Sam grad je kompaktan i lako ga je obići pješice, što ga čini idealnim za obitelji s malom djecom.

Tijekom svog boravka svakako posjetite fascinantnu tvrđavu Kamerlengo i zadivljujuću katedralu Sv. Lovre. Kada ste spremni za odlazak na plažu, uputite se malo izvan grada do prekrasnih mjesta poput plaže Medena ili plaže Okrug Gornji. A kada dođe vrijeme za dolijevanje goriva nakon dugog dana u istraživanju, postoji mnogo restorana koji poslužuju tradicionalnu hrvatsku kuhinju koja će zadovoljiti i najizbirljivije članove vaše obitelji. Sve u svemu, Trogir ima za svakoga ponešto i predstavlja nezaboravno mjesto za obiteljski odmor!

Seget Donji slikovito je mjesto smješteno na obali u blizini Trogira. Idealno je mjesto za sve koji traže opuštajući odmor daleko od gradske vreve. Seget Donji može se pohvaliti prekrasnom obalom, kristalno čistim morem koje mami i prekrasnim plažama savršenim za kupanje i sunčanje. Posjetitelji mogu uživati u ukusnim morskim jelima u brojnim restoranima dok se opuštaju uz pogled na Jadransko more.

Zaputite li se na Crno jaje, pronaći ćete ponudu koja vas vodi upravo u Seget Donji. S cijenom od 999 eura za dvije osobe i čak 7 noćenja, možete uživati u bogatoj ponudi Hotela Medena. Hotel Medena je smješten u prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, te je vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim!

Plaža hotela Medena nalazi se 150 metara od hotelskog kompleksa i do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu. Hotelska plaža nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju.

Više informacija o ponudi i opcijama istražite ovdje.


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju