Stigla nam je jesen, temperature su i dalje ugodne, pa zašto ne iskoristiti ovo vrijeme za odlazak na zasluženi godišnji odmor. Priznajte, ljetnog se više ni ne sjećate koliko vremena je od njega prošlo. Pretražite neke od ponuda uz koje nećete moći odoljeti vašem idućem odmoru, a brzom reakcijom možete si osigurati 10% dodatnog popusta za plaćanje Mastercard® ili Maestro® karticom. Istražite izdvojene ponude koje ne možete ignorirati.

Idemo na sjever: Vikend u Termama Sveti Martin

Upoznajte Međimurje, područje koje obiluje vrijednom kulturno-povijesnom baštinom, ali prije svega nenadmašnim prirodnim ljepotama. Osim što je polazišna točka za istraživanje brojnih prirodnih i kulturnih ljepota regije, LifeClass Terme Sveti Martin nude i jedinstveno iskustvo unutar svoja 4 brežuljka. Brojne aktivnosti u Resortu i izvan njega zadovoljit će i one najzahtjevnije. Opcije su zaista raznolike. Možete posjetiti neku od turističkih atrakcija Međimurja, zaigrati jedan od sportova u Resortu ili iznajmiti bicikl i upoznati destinaciju na dva kotača. Bogati sportski sadržaji pogodni za sportske pripreme profesionalnih sportaša i sportski užitak rekreativnih sportaša ono je po čemu smo poznati. Ova ponuda donosi vam 3 dana/2 noćenja za 2 osobe na bazi polupansiona u Hotelu LifeClass Termi Sv. Martin već za 1.349 kuna.

All Inclusive odmor na Braču

Oduvijek ste željeli posjetiti jedan od naših otoka? Brač bi mogao biti vaš odabir. Romantični bijeg, gastronomsko iskustvo i doživljaji ili obiteljski odmor... Waterman Svpetrvs Resort je savršen izbor za opuštanje u otočnoj atmosferi i jedinstvenom načinu života. Neograničeno korištenje vanjskih bazena, sauna, indoor fitness, sprave za fitness na otvorenom, igralište za boćanje i odbojku na pijesku, tenis teren 1 h po sobi dnevno (uz prethodnu provjeru raspoloživosti e-mailom), dječje i sportsko igralište, besplatan parking, besplatan WiFi, piće dobrodošlice. Ma može li bolje? E, da, cijena je samo 899 kn za 2 dana uz 1 noćenje u 1/2+1 Island sobi ili 1/2+2 Waterman superior sobi.

Bijeg u Podstranu

Doživite savršen odmor u luksuznom Hotelu San Antonio**** nadomak Splita u Podstrani! Hotel San Antonio nalazi se izravno na plaži turističkog naselja Podstrana koja je smještena 8 km od stare jezgre grada Splita, u kojoj se nalazi UNESCO-om zaštićena Dioklecijanova palača. Sigurni smo da vam ovdje ideja za dobar provod neće nedostajati, a poželite svoje vrijeme provesti u resortu, savjetujemo vam da se prepustite gastronomskim užitcima hotela. Iznimna lokacija restorana San Antonio koji se nalazi na samoj plaži čini doručak posebnim doživljajem, uz šum mora i bogati švedski stol, za ručak i večeru se nude Dalmatinski specijaliteti i raznolika Hrvatska vina. Ponuda 1 uključuje 2 dana uz 1 noćenje u de luxe sobi + 1 x doručak za 2 osobe za samo 759 kuna.

Ovo su samo neke od ponuda koje možete pronaći zaputite li se na portal Crnojaje.hr. Od destinacija birati još možete između Omiša, Biograda na Moru, Splita, Pelješca, Dubrovnika, Šibenika, Makarske, Zadra i još mnogih drugih koje samo čekaju na vas.

Nemate godišnji? Otkrijte gastronomske ponude diljem Hrvatske

Nažalost, nemate više slobodnih dana ni pravo na godišnji? To ne znači da svakog dana ne možete uživati u delicijama iz cijele Hrvatske. Otkrijte bogatu gastro ponudu portala Crno Jaje te iznenadite voljenu osobu romantičnom gestom. Iz ponude izdvajamo restorane Uspinjača, Maredo Grill, Konobu Primošten kao i Makedonska Baraca u Zagrebu, a lako ćete pronaći i ponude iz ostatka Hrvatske. Restoran hotela Fontana u Buzetu nudi tradicionalne okuse Istre, Hotel Josipdol poslužiti će vam najbolju ličku janjetinu, a pronađete li se u Zadru možete okusiti sočne burgere ili BBQ rebarca uz krumpiriće u restoranu OX Meet and Eat.

Ne zaboravite – čeka vas 10% dodatnog popusta za plaćanje Mastercard® ili Maestro® karticom.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju