Od 23. studenog 2019. na internetskoj platformi za najam smještaja Airbnb moći će se unajmiti soba u kraljevskoj palači. Točnije, riječ je o luksuznom apartmanu Gudliya u sklopu 300 godina stare gradske palače u Jaipuru u kojoj živi mladi maharadža Padmanabh Singh.

Apartman uključuje korištenje spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lounge prostora te privatnog unutrašnjeg bazena, kao i usluge osobnog batlera.

Bilbao, Španjolska Putovanja 10 mjesta u koja će se najviše putovati 2020. godine

Za uživanje u takvom luksuzu u kojem su prije mogli guštati samo osobni prijatelji maharadže treba izdvojiti otprilike 50.000 kuna po noći, no valja znati da je većina termina već rezervirana.

U cijenu je uključen i razgled cijele palače, kao i pratnja u razgledu muzeja te drugih kulturnih ustanova u Jaipuru, koji se još naziva i ružičastom prijestolnicom Indije.

"Oduševljen sam što moja obitelj i ja surađujemo s Airbnbom", rekao je Padmanabh Singh u službenom priopćenju. "Uvijek sam se osjećao vrlo ugodno tijekom svojih putovanja s Airbnbom u novim gradovima i kulturama, sretan sam što će indijska gostoljubivost biti podijeljena s drugima."

U posjeti Mysoreskoj palači: "Postale smo prava atrakcija, ne mogu vjerovati da su toliko fascinirani bijelom kožom" Mysoreska palača Mysoreska palača Mysoreska palača +6 Mysoreska palača

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju