• Hrana i piće
  • Putovanja
  • Aktualno
  • Zanimljivosti
  • Škola kuhanja
  • Želim više
  • Preporuke
Upravljaj obavijestima

Prati nas

  • Impressum
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima
close image
  • Dnevnik.hr
  • Vijesti
  • Sport
  • Showbizz
  • Lifestyle
  • Tech
  • Zdravlje
  • Biznis
  • Zabava
  • Teen
  • Tv
Putovanja #italian chef weekend experience

Italian Chef Weekend Experience: Predstavili smo nezaboravno iskustvo koje se ne propušta, a možete ga rezervirati ovdje

Rezervirajte svoj vikend za pamćenje, istražite Istru i s pogledom na more naučite raditi talijanske specijalitete pod vodstvom talijanskog chefa Stefana Cosattinija.
Punkufer avatar placeholder
Nova Studio 23.09.2024 15:53 komentari
viber Created with Sketch.

Galerija Tim Nebo - Maja Šabić, Maja Jalšovec i Leo Jurešić 98 Kristina Štriga i Mateja Kobeščak 98 Olivia Loren i Sandra Rončević 98 MIroslav Puškarić i Stefano Cosattini 98

U trendu Podzemni grad Paklenice - 1 Od tajnog do javnog Titovi bunkeri usred našeg nacionalnog parka: Rijetko dobra prenamjena betonskog jugoslavenskog relikta Kviz općeg znanja - 3 Lako? Kviz općeg znanja: 15 pitanja na koja biste trebali odgovoriti točno - bez razmišljanja Pohano meso Štajerski recept U marinadi je tajna: Pohana piletina koja je toliko fina da je postala ponos nacije

Prošli tjedan nama je vikend počeo već u srijedu, i to u hrvatskoj Toskani, malom selu u središtu Istre San Canzian, u kojem smo predstavili svoj novi travel&gastro projekt, odnosno iskustvo Italian Chef Weekend Experience, koje ćete već sad za prva dva vikenda u listopadu moći rezervirati baš putem našeg portala.

Radi se o vikend-putovanju za sve hedoniste, koje uključuje noćenje u Hotelu Blu Mare u Novigradu i sudjelovanje na kulinarskoj radionici u njihovu restoranu Porporela koju će voditi Stefano Cosattini, talijanski chef s hrvatskom adresom.

Chef Stefano Cosattini Chef Stefano Cosattini (Foto: PR)

Zanimljiva i vrhunska jela u restoranu Porporela potpisuje upravo chef Stefano Cosattini, koji je u svojoj bogatoj kulinarskoj karijeri obišao pola svijeta te se može pohvaliti dvjema osvojenim Michelinovim zvjezdicama, a posljednjih je dvadesetak godina proveo u Hrvatskoj kuhajući u našim najboljim restoranima i donoseći ljudima nevjerojatne okuse mediteranske kuhinje.

Italian chef weekend experience foto wall Italian chef weekend experience foto wall (Foto: Nova Studio)

Na predstavljanju tog projekta u San Canzianu pokazao je odabranim gastro i travel blogerima kako će izgledati jedan Italian Chef Weekend Experience pod njegovom kuhačom, pri čemu im je, osim zanimljivih tehnika i tri jela, pripremio i mali izazov, odnosno natjecanje u kojem je pobjednički tim odnio vrijednu nagradu – noćenje za dvije osobe u hotelu Blu Mare, gdje će ponovno moći uživati u njegovim delicijama.

Okusi mediteranske kuhinje s pogledom na more, djelo chefa Stefana Cosattinija Okusi mediteranske kuhinje s pogledom na more, djelo chefa Stefana Cosattinija (Foto: PR)

Blogeri su se u San Canzian dovezli, kako i priliči, u vozilu talijanske marke Fiat, koji savršeno utjelovljuje talijanski stil i održivost. Ako nas već duže pratite, znate koliko se Punkufer.hr trudi biti ekološki osviješten i donositi vam upravo takve teme, a Fiat 600 Hybrid savršeno se uklopio u našu filozofiju sa svojom smanjenom potrošnjom i emisijom te s maksimalnim poštovanjem prema okolišu.

Fiat 600 Hybrid u San Canzianu Fiat 600 Hybrid u San Canzianu (Foto: Nova Studio)

Dolazak u talijanskom stilu

Iako je prvenstveno zamišljen kao gradski auto, Fiat 600 Hybrid idealan je za takve vikend-izlete za sve one koji traže ekološki prihvatljivo rješenje putovanja s beskompromisnim stilom. Fiat 600 Hybrid ima ekskluzivna sjedala od reciklirane tkanine s bijelim detaljima i mat crnu instrumentnu ploču napravljenu od plastike na biološkoj osnovi, a njegova tehnologija nudi udobnost za pravo talijansko dolce vita iskustvo.

I upravo je tako počeo taj naš vikend usred tjedna – s pićem dobrodošlice i pogledom na zelene istarske brežuljke dok sunce mili kroz oblake. Blogeri su se smjestili u svoje sobe, u kojima ih je dočekao bogati goodie bag koji su nam pomogli napuniti naši sponzori, pismo u kojem su saznali s kim su u timu i pripadajuća pregača s oznakom tima.

Fiat 600 Hybrid u San Canzianu Fiat 600 Hybrid u San Canzianu (Foto: Karlo Klasić/Nova Studio)

Timovi u četiri boje talijanskog posuđa

Podijeljeni u četiri tima sada su bili spremni pokazati što znaju, usvojiti nove vještine i uspješno ponoviti sve što chef Stefano Cosattini skuha. Kako bi u tome bili što brži i učinkovitiji, pobrinula se Tognana, koja ih je opskrbila svojim malim kuhinjskim aparatima IRIDEA – od štapnih miksera, planetarija, vaga do friteza na vrući zrak, ali i svime za posluživanje, i to u četiri boje, po kojima su timovi i dobili ime.

Tim Prosseco bile su naše poznate blogerice zbog čijih nam fotografija odmah rastu zazubice – Kristina Štriga i Mateja Kobeščak, koje su s veseljem pokazale sve što znaju svojoj trećoj kolegici, hedonistici i ljubiteljici putovanja Sandri Petrač. U timu Nebo, u kojem je prevladavalo plavo Tognana posuđe i aparati, našla su se tri vrlo uspješna kandidata masterchefa iz 2022. godine, čiji put pratimo i danas – Maja Jalšovec, Maja Šabić i Leo Jurešić. Tim Kadulja činila su tri poznata lica koja se inače nalaze s druge strane, ili uče druge svojim vještinama ili pred njih stavljaju tanjure koji stavljaju osmjehe na lica – Janja Benić, Nastasja Chiara Petrić i Luka Nižetić.

Italian chef weekend experience - tim Kadulja - Luka Nižetić, Janja Benić i Nastasja Chiara Petrić Italian chef weekend experience - tim Kadulja - Luka Nižetić, Janja Benić i Nastasja Chiara Petrić (Foto: Karlo Klasić/Nova Studio)

Tognana aparati i posuđe u vrlo popularnoj zelenoj boji, kojom je Janja obojila i svoju kuhinju, našle su se na njihovoj jedinici, dok je onima boje cigle kuhao tim ''Cigla'', naš najglasniji i najveseliji trojac čija jela pričaju tisuću jezika, među kojima je, naravno, i talijanski. Sandra Rončević i Mile Butorac prigrlili su travel-blogericu Oliviju Loren, koja je još jednom bila inspirirana Hrvatskom, ali ovaj put s talijanskim predznakom.

Nema nijednog talijanskog druženja bez aperitiva

Radionicu smo počeli kasnije popodne, baš na vrijeme za aperitivo. Koktel-majstorica pokazala im je kako se radi savršen Aperol Spritz, a onda su se uz nekoliko njih da testiraju kvalitetu uputili napraviti zalogajčiće koje bi Talijani inače ponudili uz taj ''zalazak sunca u čaši''.

Kristina Štriga i Mateja Kobeščak Kristina Štriga i Mateja Kobeščak (Foto: Karlo Klasić/Nova Studio)

Dok su šefovi tima pomno pratili što naš chef Stefano radi, ostali su mogli uživati uz aperitivo: koktel, Galbani sireve - mozzarellu i kockice Parmigiano Reggiano DOP sirate prefinu foccaciu napravljenu za tren uz DI-GO mješavinu za mediteranski kruh.

Italian chef weekend experience i DI-GO Italian chef weekend experience i DI-GO (Foto: Karlo Klasić/Nova Studio)

Chef Stefano za aperitivo je napravio Malfatte alla Fiorentina s crumbleom od foccacie i začinskih trava. Te pahuljaste žličnjake s Galbani ricottom i špinatom s malo brašna i Galbani parmigianom reggianom poslužio je na Barilla pestu rossu, a na vrh kao hrskavu komponentu dodao je crumble od foccacie sa začinskim travama.

  Malfatte alla Fiorentina s crumbleom od foccacie i začinskih trava Malfatte alla Fiorentina s crumbleom od foccacie i začinskih trava (Foto: Karlo Klasić/Nova Studio)

Stručni sud sastavljen od chefa mentora Stefana Cosattinija, urednika Punkufer.hr-a Srđana Brajkovića i naše domaćice Mije Kovačić ocjenjivanje svakog tima počeo je s tim prekrasnim predjelom u talijanskim bojama, i to po tri kriterija (timski rad, okus i izgled) i ocjenama od 1 do 10.

Ražnjići spremljeni na pametniji način, okusa u kojem želimo uživati zatvorenih očiju

Nastavili su s glavnim jelom, spiedinima od black tiger kozica omotanih nektarinom i pršutom posluženih sa špagetima od tikvica s Barilla pestom genovese. Chef mentor pokazao im je kulinarski trik kako uspješno očistiti kozice, a pekli su ih u Tognana fritezi na vrući zrak, idealnoj za kuhanje bez dodavanja ulja, pečenja i još mnogo toga, pa i za te ražnjiće od kozica, čiji nas je okus oduševio.

Italian chef weekend experience- Tognana friteza na vrući zrak boje kadulje Italian chef weekend experience- Tognana friteza na vrući zrak boje kadulje (Foto: Karlo Klasić/Nova Studio)

Friteze na vrući zrak naših timova digitalne su s manualnim i dodatnim programima, velikom posudom i gril rešetkom, a neki od njih, primjerice onaj tima Kadulja, ima i svjetlo te prozorčić da možete vidjeti u kojem je stadiju pečenja vaše jelo.

Takvi pametni aparati uvelike nam olakšavaju kuhanje, složio se i chef Stefano Cosattini, koji je u tom receptu ocjenjivao i preciznost rezanja tikvica u špagete nožem.

Italian chef weekend experience i Martin Albus vina Italian chef weekend experience i Martin Albus vina (Foto: Karlo Klasić/Nova Studio)

To glavno jelo poslužili su uz mlada i moderna vina Martin Albus. Njihov pinot sivi voćnog mirisa te bogatog kompleksnog tijela idealno prati jela poput foie grasa, rižota od jadranskih kozica i paškog sira, gregade od grdobine, lososa na žaru ili pak lungića s vrganjima, a odlično je upotpunio i naše ražnjiće s kozicama, nektarinama i pršutom. Ljubitelji crnog vina mogli su ovom prilikom isprobati i Martin Albus Frankovku svilenkastih tanina i decentnog tijela u kojoj se osjećaju note crnog bobičastog voća, višnje, vanilije i klinčića, koji očaravaju mirisom.

Citrusi, mascarpone, lješnjaci i kava za desert

I za kraj naši su blogeri pripremali desert koji sadrži sva talijanska blaga u gastronomiji, izvrsnu kavu koju nam je pripremio pametni Nespresso aparat koji s obzirom na kapsulu koju u njega stavimo prepoznaje točno koja nam vrsta napitka treba te lješnjake, agrume i prozračnu kremu s Galbani mascarponeom.

Italian chef weekend experience i Nespresso Italian chef weekend experience i Nespresso (Foto: Karlo Klasić/Nova Studio)

Kao prvi korak imali su zadatak napraviti crumble od lješnjaka, koji su stavili na dno Tognanine čaše na nisku nogicu. Crumble od lješnjaka zatim su obogatili Nespresso espressom i Martin Albus likerom od lješnjaka, a na to servirali kremu od Galbani mascarponea obogaćenu medom i koricama agruma, narančom i limetom, koji su kremi dali svojevrsnu svježinu.

Desert - crumble od lješnjaka s Nespresso espressom, likerom od lješnjaka i kremom s koricama agruma i mascarponeom Desert - crumble od lješnjaka s Nespresso espressom, likerom od lješnjaka i kremom s koricama agruma i mascarponeom (Foto: Karlo Klasić/Nova Studio)

Blogeri su nastavili u citrusnom tonu i zasluženo za kraj radionice nazdravili pivom sa stilom osvježavajućih citrusnih nota 1664 Blanc, dok se sunce već spustilo iza istarskih brežuljaka.

Italian chef weekend experience i 1664 Blanc Italian chef weekend experience i 1664 Blanc (Foto: Karlo Klasić/Nova Studio)

Pobjednički tim uživat će u morskom utočištu

Ocjenjivanje je desertom bilo završeno, a pobjednika smo objavili na svečanoj večeri koju nam je pripremila ekipa San Canziana i njihova restorana Luciano, bez čije pomoći radionica ne bi protekla tako bezbrižno i opušteno.

Pobjednički tim, onaj naziva Prosecco, u kojem su Kristina, Mateja i Sandra, zasluženo će sa svojim pratnjama uživati u vikendu za dvoje u hotelu Blu Mare u Novigradu i uz morski povjetarac uživati u delicijama chefa Stefana Cosattinija te nastaviti istraživati neiscrpna blaga Istre.

Italian chef weekend experience i pobjednički tim Prosecco Italian chef weekend experience i pobjednički tim Prosecco (Foto: Karlo Klasić/Nova Studio)

Sve to što su naši blogeri doživjeli možete i vi zauvijek zapisati u svojim sjećanjima ako već danas rezervirate svoj Italian Chef Weekend Experience u jednom od ponuđenih vikenda u listopadu, te s dragom osobom budite jedan od pet parova koji će na radionici u hotelu Blu Mare od jednostavnih i kvalitetnih namirnica naučiti raditi nevjerojatne talijanske specijalitete, i to od izvornog talijanskog chefa. Nakon toga istražite kamene uličice tog preslatkog gradića na zapadu Istre te se upustite u otkrivanje svih čari Terre Magice.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerima Tognana, Fiat, Nespresso, Galbani, Barilla, DI-GO, Aperol-Spritz, Martin Albus i 1664 Blanc po najvišim profesionalnim standardima.

 

  • #italian chef weekend experience
  • #Stefano Cosattini
  • #tognana
  • #FIAT
  • #nespresso
  • #galbani
  • #barilla
  • #Di-go
  • #aperol spritz
  • #martin albus
  • #1664 Blanc
viber Created with Sketch.
inspirativno najčitanije
Mali raj usred Gorskog kotara: Kućica u kojoj se spajaju divljina i udobnost
Little paradise house
Mali raj usred Gorskog kotara: Kućica u kojoj se spajaju divljina i udobnost
Gotovo za pet minuta: Recept za brzinski quiche sa špinatom i šunkom
Za početak dana
Doručak za pet minuta: Recept za brzinski quiche sa špinatom i šunkom
Zapečeni lungić s krumpirom recept
Savršena kombinacija
Za najfiniji lungić iz pećnice ne treba vam puno sastojaka, ni vremena – ovaj recept je jako jednostavan, a rezultat fantastičan
Brzo, ukusno i povrtno: Popečci od tikvica i batata s finim umakom od jogurta
Za pola sata
Brzo, ukusno i povrtno: Popečci od tikvica i batata s finim umakom
Najbolja jesenska torta: Recept za vaš novi omiljeni desert s kestenima
Trikovi koji pale
Najbolja jesenska torta: Recept za vaš novi omiljeni desert s kestenima
Posebno mjesto: Švicarsko selo u kojem nitko ne želi načeti svoj komad sira
Priča za film
Posebno mjesto: Selo u kojem nitko ne želi načeti svoj komad sira
Titovi bunkeri u kanjonu Velike Paklenice: Rijetko dobra prenamjena betonskog jugoslavenskog relikta
Od tajnog do javnog
Titovi bunkeri usred našeg nacionalnog parka: Rijetko dobra prenamjena betonskog jugoslavenskog relikta
U marinadi je tajna: Pohana piletina koja je toliko fina da je postala ponos nacije
Štajerski recept
U marinadi je tajna: Pohana piletina koja je toliko fina da je postala ponos nacije
Kviz općeg znanja: 15 pitanja na koja biste trebali odgovoriti točno - bez razmišljanja
Lako?
Kviz općeg znanja: 15 pitanja na koja biste trebali odgovoriti točno - bez razmišljanja
"Napravite sve što možete da ovdje prespavate": Pogledajte kako izgleda hrvatska vila koju je Michelin stavio na popis najljepših na svijetu
Ključ savršenog odmora
"Napravite sve što možete da ovdje prespavate": Pogledajte kako izgleda hrvatska vila koju je Michelin stavio na popis najljepših na svijetu
10 pogrešaka zbog kojih pečeni ili kuhani kesteni nisu dovoljno ukusni
Zlatni savjeti
10 pogrešaka zbog kojih pečeni ili kuhani kesteni nisu dovoljno ukusni
Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa
Jednostavno, a preukusno
Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa

Nastavi čitati

Ne propustite ni ovo
vijesti
Puljić: "Čuo sam da je sastanak u Bijeloj kući bio na granici svađe, a Trumpove poruke razbjesnile su prosvjednike"
neredi u SAD-u
Puljić: "Čuo sam da je sastanak u Bijeloj kući bio na granici svađe, a Trumpove poruke razbjesnile su prosvjednike"
Nadzor gradilišta u Bjelovaru otkrio propuste poslodavca
STRANI RADNICI
Policija upala na gradilište: Otkrili gdje je poslodavac smjestio strane radnike
Ruski susjed sprema se za rat: "Ovo neće biti kao 1940. godine"
Na prvoj liniji
Ruski susjed sprema se za rat: "Ovo neće biti kao 1940. godine"
show
Maja Šuput u istoj večeri pjevala u Areni Zagreb i na Oktobeerfestu
bolje od originala?
Poslušajte kako je Maja Šuput otpjevala Brenin dio hit-dueta s Miroslavom Ilićem u Areni!
Minea u minici privukla sve poglede na subotnjoj špici
kao barbika!
Sve je stalo na trenutak kada je Minea u minici prošetala Cvjetnim trgom!
Sviđa li vam se vjenčanica influencerice Martine Filić?
čipkasta raskoš
Sviđa li vam se? Naša 23-godišnja influencerica udala se u tradicionalnoj vjenčanici i izbjegla trendove
zdravlje
Bolna patela koljena: Zašto boli i koji je najbolji oblog?
Piše fizioterapeut
Bolna patela koljena: Zašto boli i koji je najbolji oblog?
Najbolji prirodni lijek za gušteraču: Pijte ova 4 ljekovita čaja!
Najučinkovitiji biljni saveznici
Najbolji prirodni lijek za gušteraču: Pijte ova 4 ljekovita čaja!
Kako napisati oporuku koju nitko neće moći poništiti?
Važan korak!
Kako napisati oporuku koju nitko neće moći poništiti?
zabava
Zagovornik teorije o ravnoj Zemlji odlazi na ekspediciju na Antarktik kako bi dokazao teoriju! Vratio se pognute glave
Potpuni promašaj
Zagovornik teorije o ravnoj Zemlji otišao na Antarktik kako bi dokazao svoju teoriju! Vratio se pognute glave
Kad vidite fasadu ove kuće, odmah ćete znati gdje se nalazite
Urnebesno
Kad vidite fasadu ove kuće, odmah ćete znati gdje se nalazite
Morate vidjeti što piše na kamionu snimljenom kod Šibenika! Publika oduševljena
Urnebesno
Morate vidjeti što piše na kamionu snimljenom kod Šibenika! Publika oduševljena
tech
Rani znak upozorenja? Sindrom nemirnih nogu povećava rizik od ove opake bolesti mozga
Novo istraživanje otkriva
Rani znak upozorenja? Sindrom nemirnih nogu povećava rizik od ove opake bolesti mozga
Jesu li izvanzemaljci posjetili Zemlju? Evo što kaže poznati znanstvenik
Objasnio što misli
Jesu li izvanzemaljci posjetili Zemlju? Evo što kaže poznati znanstvenik
Kineska kompanija želi konkurirati Appleu i Samsungu, a osnivač je objasnio kako
Fokus je na jednoj stvari
Kineska kompanija želi konkurirati Appleu i Samsungu, a osnivač je objasnio kako
sport
Milan pokazao kadrove iz svlačionice: Navijači odmah primijetili promjenu kod Modrića
Uočili detalj
Milan pokazao kadrove iz svlačionice: Navijači odmah primijetili promjenu kod Modrića
Bivši Realov Nizozemac doživio moždani udar, na intenzivnoj je njezi
38 MU JE GODINA
Bivši Realov Nizozemac doživio moždani udar, na intenzivnoj je njezi
VIDEO Atletico Madrid slavio protiv Osasune Ante Budimira: Almada strijelac
Pogledajte golove
VIDEO Pala je čista desetka: Budimir i društvo poraženi u Madridu, ali jedan se proslavio
tv
MasterChef: Ovo je i nas zapeklo! "Umrijet će nam Stipe!"
ZA NAJHRABRIJE
Ovo je i nas zapeklo! "Umrijet će nam Stipe!"
Supertalent: Davor Bilman dodijelio zlatni gumb šarmantnoj pjevačici Snežani Ljubojević!
SUPERTALENT
Davor Bilman dodijelio zlatni gumb šarmantnoj pjevačici Snežani Ljubojević!
Supertalent: Audicijski nastup u dvanaestoj sezoni Supertalenta - Snežana Ljubojević
BRILJIRALA
Pokazala je da je sve moguće! Zaplakali smo na prvoj sekundi, a jeste li vi pustili suzu?!
putovanja
Titovi bunkeri u kanjonu Velike Paklenice: Rijetko dobra prenamjena betonskog jugoslavenskog relikta
Od tajnog do javnog
Titovi bunkeri usred našeg nacionalnog parka: Rijetko dobra prenamjena betonskog jugoslavenskog relikta
Kviz općeg znanja: 15 pitanja na koja biste trebali odgovoriti točno - bez razmišljanja
Lako?
Kviz općeg znanja: 15 pitanja na koja biste trebali odgovoriti točno - bez razmišljanja
U marinadi je tajna: Pohana piletina koja je toliko fina da je postala ponos nacije
Štajerski recept
U marinadi je tajna: Pohana piletina koja je toliko fina da je postala ponos nacije
novac
Gvajana je prije 10 godina otkrila golema naftna nalazišta. Zašto je onda većina ljudi i dalje siromašna?
LOŠI SPORAZUMI
Gvajana je prije 10 godina otkrila golema naftna nalazišta. Zašto je onda većina ljudi i dalje siromašna?
Koliko je zapravo ruska nafta ključna za indijsko gospodarstvo?
ENERGETSKI MIX
Koliko je zapravo ruska nafta ključna za indijsko gospodarstvo?
Hrvatima omiljeni modni brend zatvorio 135 dućana, ali povećao prodaju i dobit. "Uvijek nudimo najbolju vrijednost za novac"
iznad očekivanja
Hrvatima omiljeni modni brend zatvorio 135 dućana, ali povećao prodaju i dobit. "Uvijek nudimo najbolju vrijednost za novac"
lifestyle
Mirela Holy u kratkoj jakni Demobaza na špici 2025.
Uvijek drugačija
Mirela Holy ima najkraću jesensku jaknu, koja je zasjenila i vrtoglave platforme
Ulična moda Zagreb asimetrični top Motel ukrašen čipkom 2025.
Intimno rublje za po vani
Crnokosa dama iz centra Zagreba nosi najveće jesenske trendove, a posebnu pažnju privukla je njezina bluza
Anica Kovač na zagrebačkoj špici u posebnim trapericama 2025.
Upečatljiv model
U ovim trapericama teško je ne privući pažnju, a Anica Kovač nosi ih uz tenisice i bombericu
sve
Maja Šuput u istoj večeri pjevala u Areni Zagreb i na Oktobeerfestu
bolje od originala?
Poslušajte kako je Maja Šuput otpjevala Brenin dio hit-dueta s Miroslavom Ilićem u Areni!
Mirela Holy u kratkoj jakni Demobaza na špici 2025.
Uvijek drugačija
Mirela Holy ima najkraću jesensku jaknu, koja je zasjenila i vrtoglave platforme
Milan pokazao kadrove iz svlačionice: Navijači odmah primijetili promjenu kod Modrića
Uočili detalj
Milan pokazao kadrove iz svlačionice: Navijači odmah primijetili promjenu kod Modrića
Naš prvi Italian chef weekend experience u hotelu Blu Mare - 33
Pokrovitelj Tognana

Iskustvo koje će se pamtiti! Pogledajte kako je izgledao prvi Italian Chef Weekend Experience

Prvi polaznici naše kulinarske radionice u Blu Mare hotelu u Novigradu odlično su se zabavili i naučili pritom neke nove kulinarske trikove od svoga mentora chefa Stefana Cosattinija, a zatim sunčanu nedjelju iskoristili za istraživanje Istre kako bi upotpunili svoju gastroavanturu Italian Chef Weekend Experience. NASTAVI ČITATI

Vezani sadržaj

 
Upravljaj obavijestima
© Punkufer
  • Impressum
  • Marketing
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima

404image

Piletina, varivo, tjestenina...

Prijavi se na naš newsletter
i otkrij recepte, savjete i trikove s
kojima ćeš izaći iz začaranog kruga 3
ista jela koja radiš svaki dan ;)

Please don't insert text in the box below!
close