Naglašavajući izvrsnost izbora motom Best of Booking's Best, organizatori ističu kako je svaka recenzija pomno obrađena i kontrolirana. Recenzija, da bi hotel ušao u izbor - mora biti minimalno 50. Prosječna ocjena za Villu Meneghetti od strane gostiju booking.com iznosi 9,5 od mogućih 10 bodova, javlja Lider Press.

Nastavljajući tradiciju Stancije Meneghetti, okružena vinogradima i vinarijom u kojoj se proizvode čuvena Meneghetti vina i maslinjaci, villa odnedavno posluje kao luksuzni wine hotel sa 4 sobe pružajući gostima privatnost, luksuz i vrhunsku uslugu. U sklopu hotela nalazi se i restoran Meneghetti, otvoren i za izvanhotelske goste, koji njeguje moderan stil kuhanja temeljen na lokalnim namirnicama. Villa je od prošle godine primljena u članstvo ekskluzivnog svjetskog lanca malih hotela i restorana Relais&Chateaux što predstavlja još jednu potvrdu izvrsnosti. Od lipnja će Meneghetti će biti bogatiji i za novouređenu kušaonicu vina i wine bar, čime će se u potpunosti zaokružiti ponuda ove vinske i gurmanske destinacije.


Uglavnom, Istra de luxe, čestitamo od sveg srca Meneghetiju, i nadamo se još jednoj posjeti. Onaj doručak nakon Vinistre 2011. će se prepričavati godinama!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju