U 10 dana trajanja, od 23. kolovoza do 1. rujna, Špancirfest će baroknu povijesnu jezgru grada Varaždina, poznatu po očuvanim palačama, simpatičnim ulicama i šarmantnim trgovima, ispuniti brojnim sadržajima koji će zadovoljiti sve ukuse i želje: od koncerata i after partyja, dječjih radionica, uličnih izvođača, zabavljača i izlagača na štandovima te brojnih popratnih događanja.

Glazbeni program predvode velike svjetske zvijezde poput Skunk Anansie, Triggerfinger ili Buraka Som Sistema, a na pozornicama Špancirfesta zasvirat će i najveća hrvatska i regionalna glazbena imena: Gibonni, Massimo, S.A.R.S., Majke, Let3, Pips, chips & videoclips, Zabranjeno pušenje, Elemental, Opća opasnost, Živo blato, Letu Štuke, Stillness, Vlada Divljan & ljetno kino te brojni drugi.

Za one željne zabave do ranih jutarnjih sati rezervirana je 'Arena pozornica' kod Drave na kojoj će se održavati službeni after partiji i na kojima će ove godine publiku zabavljati brojni DJ-evi i bendovi.

Uz naš, već spomenuti, 'Punkuferkreative' u Uskoj ulici koji morate obavezno posjetiti; za najmlađe će bit će organizirane dječje radionice u sklopu Kreativfesta, publika će moći vidjeti pet ponajboljih humornih predstava kao dio Komedijafesta, a posebno mjesto zauzima Ulicafest u sklopu kojeg Varaždinom hodaju ulični performeri, artisti, žongleri.

Uz to, Varaždin će u deset dana trajanja festivala biti prepun bezbrojnih popratnih događanja, a grad postaje svojevrsno središte Hrvatske prepuno zabave i dobrih emocija.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju