Kako prenosi UHPA, iako se izraz glamping kao sinonim za luksuzno kampiranje pojavio pred par godina, hrvatsko tržište je tek sada spremno za takav turistički proizvod. Tako barem smatraju u turističkoj agenciji M-G Express koja u Istri pokreće projekt „Terra Nostra Luxury Wellbeing Glamping Resort Istria Croatia“.

Projekt je trenutno u fazi pripreme, a čeka se izmjena prostornog plana Općine Kanfanar. Tako bi u središtu Istre na 200.000 m2 uskoro trebao niknuti luksuzni kamp s wellness centrom, restoranom, dvadeset ekoloških šatora opremljenih niskoenergetskim grijanjem i hlađenjem...

Osim što će smještaj biti najviše kategorije, Luxury Wellbeing centrom dominirat će najnoviji trendovi u turizmu poput mentalne relaksacije i masaže, kao i različite terapije i radionice za dobrobit duše i harmoniju življenja poput terapije bojama i zvukovima te bioenergija.

Gostima kampa na raspolaganju će biti autohtona bio hrana od proizvoda lokalnih proizvođača, a imat će i privatne bazene i jacuzzije. Cijena, jamačno nije sitnica, ali dobro je znati da će novac stranih turista ostajati kod nas i na ovaj način. Pa, dobro nam došli!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju