Vodice su draga destinacija i onima u potrazi za mirnim i opuštajućim odmorom, ali i onima u potrazi za dobrom zabavom. Lijepe plaže za sunčanje, dobra mjesta za mirniji ili burniji izlazak i mediteransko okruženje koje samo po sebi ima terapeutski učinak. Što se tamo posebno nudi?

Cijeli tjedan za opuštanje

Za Vodice smo pronašli odličnu ponudu, i to sa smještajem u Imperial Park Hotelu s tri zvjezdice. Kuponi vrijede za osmodnevni smještaj sa 7 noćenja s polupansionom, od subote do subote. To znači da vam je zagarantiran pravi odmor, posebno s obzirom na ono što vas tamo čeka.

Uživanje u blizini plaže i parka

U blizini šljunčane plaže i lijepo uređenog mediteranskog parka, hotel i njegove tri zvjezdice razmazit će vas i vašeg partnera, a u ponudu za osmodnevni boravak za dvoje, uključeno je i dvoje djece do 12 godina. Kad god zaželite, možete se okupati, provesti neko vrijeme na plaži i prošetati mirisnim parkom. Riječ je o ljetnoj špici budući da se radi o terminima od 27. 7. do 3. 8. i od 3. 8. do 10. 8.

Zabavne aktivnosti za cijeli dan

Kada se umorite od odmaranja, zabaviti se možete raznim aktivnostima jer tu su prostori za fitness, studio za profesionalnu masažu, teniski tereni, igralište za djecu te otvoreni bazeni. Ljeti se odvija bogat animacijski program za odrasle i djecu, a u večernjim satima često i zabavno-glazbeni program. Zvuči dobro, zar ne?

Djeca se zabavljaju pod stručnim nadzorom

Ako se na put odlučite s djecom, prepustite ih sigurnom okruženju i stalnom nadzoru stručnog osoblja i uživajte u bezbrižnom odmoru. Djeca se mogu zabaviti na šljunčanoj plaži ili u hladovini mediteranskog parka, a na raspolaganju im je i mini klub pod vodstvom animatora.
Požurite s razmatranjem ponude za špicu sezone u Vodicama i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Ljeto samo što nije!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju