Točno 832 dosad objavljena vinska dojma, blizu 9800 komentara, više od 777.500 pregleda ukupno, i više od 600 pregleda dnevno u prosjeku 2014. godine, a s procijenjenih 5 – 6 tisuća jedinstvenih posjetitelja mjesečno, Dnevnik Vinopije je danas vodeći specijalizirani vinski blog u Hrvatskoj.

Obzirom na popularnost svojih „Best Buy“ lista, Dnevnik Vinopije odlučio je pokrenuti rubriku Preporuke. Kako bi uz upućenost zadržao jednostavnost i nepretencioznost, po kojima je blog i prepoznat, Dnevnik Vinopije ukinuo je numeričko ocjenjivanje i uveo samo jedan osnovni kriterij – vino koje bi ponovo kupio. Takvo vino mora biti cjenovno pristupačno (limit 99,99 MPC) te dostupno u domaćoj distribuciji.

Vina vinarije Iuris uskoro će prva ukrasiti svoje butelje ovim priznanjem njihove vrijednosti-za-cijenu. Uz etikete vinarije Iuris iz Erduta, povodom godišnjice mogla su se probati i vina vinarija Ritoša, Grabovac i Škegro. Uz enogastro novinare i blogere, petu godišnjicu obilježili su i brojni komentatori s bloga Dnevnik Vinopije. Okupljeni komentatori dio su vinske publike koja nije na bilo koji način povezana s vinskom i pratećim djelatnostima, izuzev isključivo kao krajnji kupci i konzumenti. Istinski doživljaj osigurale su delikatese Fromagerie Jabuke&ruže tako da su okupljeni mogli uživati u artizanalnim sirevima i biranim mesnim delicijama iz cijeloga svijeta.

Dodatne informacije na linku: http://vinopija.com/preporuka/, a punkufer vam od srca preporuča da prije odlaska u nabavku vina z tulum ili godišnjicu – obavezno čekirate Vinopiju. 832 vina – nisu za baciti!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju