Visoke cijene smještaja i gastro ponude (za 12 % ispitanih), te nedovoljno dodatnih sadržaja (za 11 %), i dalje su najveći nedostaci hrvatskog turizma. Projekt "Najbolje u Hrvatskoj - izabrali građani" već četvrtu godinu zaredom daje preporuke građana Hrvatske što je najbolje u svakoj pojedinoj županiji, što pokazati i čime se pohvaliti turistima koji upravo stižu s drugog kraja zemlje ili svijeta, piše na portalu Ministarstva turizma.

Rezultati o najboljim atrakcijama u Hrvatskoj, prema preporuci građana svake pojedine županije dostupni su na portalu Najbolje u Hrvatskoj i na mobilnoj aplikaciji bestCROATIA, koja je besplatni GPS turistički vodič za iPhone i Android mobitele, planer i foto album putovanja s više od 3500 atrakcija.

Mobilna aplikacija bestCROATIA, koju je do sada preuzelo više od 19.000 korisnika ima više od 3500 atrakcija i radi offline (osim kad koristi Google mape) i trenutno je najpotpunija i informacijski najopsežnija turistička mobilna aplikacija za Hrvatsku. Iz aplikacije je moguće nazvati i rezervirati stol u restoranu ili sobu u hotelu, poslati mail i vidjeti web stranicu atrakcije, poslati komentar i sugestiju, a moguće je i slanje e-razglednica, turističkih elektroničkim poruka, komuniciranje putem društvenih mreža.

Preuzmite besplatnu mobilnu aplikaciju bestCROATIA na hrvatskom ili engleskom jeziku, i putujte bezbrižno i još bolje po Hrvatskoj!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju