Zajedništvo, rad na sebi, motivacija, upoznavanje samog sebe, komunikacija i osvještavanje neke su od najvažnijih pretpostavki za sreću. Sreću koja vas čeka u netaknutom okolišu rijeke Mrežnice.

Ako želite otići korak dalje u životu, ovo je prava prilika za vas. Pronašli smo super ponudu koja uključuje magični retreat već ovog vikenda. Nemojte dugo čekati i rezervirajte svoj super odmor.

Idealna je ovo prilika da se resetirate nakon svih nedaća koje su nas sustigle zbog karantene, stoga živite kako niste živjeli dugo jer ova prilika se ne propušta. Osjetite energiju šumske zajednice, povežite se s ljudima koji slično žive, čuvaju prirodu, žive u njoj ili znaju neku od tehnika ili vještina koje bi vi željeli naučiti.

Osim što ćete se jako dobro opustiti, ovdje ćete stvarno toga naučiti. Tako vas čekaju radionice na teme branja samoniklog bilja s Lovcem na bilje, a naučit ćete izrađivati i herbalne cigarete.

Jutra će biti zaista posebna jer ćete uživati u jutarnjoj jogi i dan ćete započeti vježbama disanja. Udahnut ćete punim plućima. Vjerujte, jako će vam dobro doći.

Upoznat ćete se i sa šamanskom saunom Temazcal, plesati i pjevati uz logorsku vatru, okušati se u plesu pet ritmova i WIMHOF vježbama i kupanju u mrežničkim slapovima.

Obvezno se priključite i radionicama na teme zero waste, permakultura i bio uzgoj te uzgoja klica, a posebno ćete se nauživati u šamanskoj ceremoniji lule. Gladni također nećete biti jer ćete se dobro najesti uz čak tri obroka dnevno.

No to neće biti obična tri obroka, već vegetarijanska jela spremljena od organskih namirnica iz lokalnog uzgoja ili onih kupljenih kod teta na tržnici. Osim vegetarijanske, tu je i veganska, bezglutenska i sirova hrana.

Ne brinite se ni o smještaju jer je smještaj ovdje bajka. Spavat ćete u robinzonskom kampu Sound&Vision, gdje odsjesti možete u drvenim kućicama ili pak postaviti vlastiti šator.

Nemojte čekati jer već ovaj vikend može biti vaš najbolji vikend u životu. Rezervirajte ovu super ponudu i opustite se onako kako spada. Mi idemo, a vi?
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju