U najistočnijem gradu Gorskog kotara skriva se komadić šumskog raja. U dubokom hladu raskošnih stabala pronaći ćete šarmantne drvene bungalove pod nazivom Forest Amerika.

Točnije, na 10.000 četvornog metara ograđenog prostora u okolici Vrbovskog izgrađeno je šest ljupkih bungalova koji su namijenjeni dubinskom opuštanju tijela i uma.

Bungalov Milica, primjerice, prostire se na 80 kvadrata, obuhvaća tri spavaće sobe i namijenjena je za maksimalan boravak šest osoba. Obuhvaća i dobro opremljenu kuhinju te kupaonicu.

Na raspolaganju su vam zajednički vrt i terasa s opremom za roštilj i vanjskim kaminom, ali i spa-centar s hidromasažnom kadom, saunom i parnom kupelji.

U sklopu Forest Amerike pronaći ćete i prostor za igru – i mališana i onih malo starijih koji vole odigrati partiju biljara ili pikada.

Bungalov Milica iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 146 eura za noć. Dio šarma Forest Amerike otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Dva metra od mora: Ribarska kućica na Cresu za one koji žele pobjeći od svega Ribarska kuća u mjestu Ustrine na Cresu - 5 Ribarska kuća u mjestu Ustrine na Cresu - 4 Ribarska kuća u mjestu Ustrine na Cresu - 3 +2 Ribarska kuća u mjestu Ustrine na Cresu - 2

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju