Jedna ste od onih osoba koja čeka prvi slobodan dan za odlazak na putovanje? Iako u današnje doba ovo može biti pravi izazov, zašto ne bi ovo vrijeme iskoristili i upoznali sebe te svoje bližnje s onime što Hrvatska pruža? Jednodnevni ili vikend izleti – nije ni važno, važno je maknuti se, isključiti od svakodnevnih obaveza te nahraniti tijelo i duh čistom energijom.

Upravo se jedno izletište nalazi nadomak Zagreba, a uz to što ćete dan provesti u slikovitom vinorodnom kraju Svetog Ivana Zeline, moći ćete uživati u odličnoj hrani po pristupačnim cijenama.

Mnogo crkava i kapelica, svjedoka povijesne i kulturne baštine, razasuto je zelinskim krajem. I sama jezgra grada Sveti Ivan Zelina, starog kulturnog i gospodarskog središta Hrvatskog prigorja, smještena je oko srednjovjekovne crkve Sv. Ivana Krstitelja. U blizini su i ostaci antičkog rimskog naselja Pyrri, kao i mnogobrojni motivi za fotografiranje prirode.

Vinski podrumi i vinarije omogućit će vam da uživate u odličnoj vinskoj ponudi, a svakako istražite i ponudu terase Eko Gradunja. Ovdje ćete moći uživati u čak 9 bogatih jelovnika za ručak vikendom, na čistom zraku, okruženi predivnom prirodom. Jesmo li spomenuli da je trenutno aktivna ponuda na Crnom jaju koja vam jelovnike donosi po cijeni od tek 65 kuna po osobi?

Seoska idila Eko sela pruža mnogobrojne sadržaje za aktivan odmor, a sastoji se od klijeti, pilnice, te hiže Dragec koja nudi smještaj u autentičnoj kući ovog kraja. Za one najmlađe tu je i igraonica na otvorenom, a želite li svoje mališane upoznati sa životinjama, ovo je pravo mjesto za vas. Konji, ljame i magarci samo su neki od četveronožnih ljubimaca koji žive u Eko selu.
Više o trenutno aktualnoj ponudi Eko sela Gradunja istražite na linku ovdje.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju