Želite li uživati u miru i tišini te biti okruženim spektakularnim morskim prizorima – dođite u Dunbar Rock. Na ovoj hridi u zaljevu Sandy kod otoka Guanaju što je 70-ak kilometara udaljeno od honduraškog kopna izgrađen je zapanjujući hotel.

Nekadašnja privatna vila pretvorena je u osebujni rezort na četiri kata koji se prostire na oko 1400 četvornih metara. Obuhvaća svega 11 smještajnih jedinica – devet soba s pogledom na more i dva apartmana s pripadajućom terasom ili balkonom.

U sklopu rezorta pronaći ćete beskonačni bazen s barom, zajednički vrt, veliku blagovaonicu za uživanje u lokalnim specijalitetima, sobu za masažu i opuštanje, teretanu, pa čak i privatnu plažu na kojoj se možete kupati, sunčati i uživati u drugim morskim radostima.

Privatna plaža Privatna plaža (Foto: Booking.com)

Valja napomenuti da je ovo mjesto iznimno popularno među ljubiteljima ronjenja – pa se možete upustiti i u podvodnu avanturu.

Do hotela se može doći isključivom brodom. Nakon što sletite u Guanaju zračnu luku, ukrcajte se na brodić koji će vas za desetak minuta dovesti do ovog malog raja u Karipskom moru.

Smještaj u vili na Dunbar Rocku može se iznajmiti preko Bookinga po cijeni od već 600-injak eura za noć. Imajte na umu da je mjesto iznimno popularno, a broj soba ograničen pa ćete prvi slobodan termin pronaći tek u 2024. godini.

Najmanji naseljeni otok na svijetu na koji stane samo jedna kuća i drvo Just Room Enough otok, SAD - 3 Just Room Enough otok, SAD - 2 +0 Just Room Enough otok, SAD - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju