Svakoga ljeta iznimno su popularna mjesta tik uz naše prekrasno more koja pružaju mogućnost za uživanje u prekrasnoj prirodi i dubinski odmor. Ova kuća u uvali Gradina na Korčuli jedno je od takvih odredišta.

Štoviše, kada spavate u njoj, od mora i plaže dijeli vas tek šest stepenica. Uvala Gradina ima šljunčane plaže i pjeskovito morsko dno koje moru daje čarobnu tirkiznu boju. Od Vele Luke udaljena je otprilike pet kilometara.

Slika nije dostupna Putovanja Kuća u prekrasnoj uvali na Braču za nesmetano uživanje u ljetu

Zbog svojeg položaja uvala je tijekom ljeta popularno mjesto za sidrenje brodica. No ne brinite se. Kada se zaželite privatnosti, kratka vas šetnja kroz maslinik u trajanju od oko pet minuta vodi do mjesta na kojem možete uživati u miru i tišini.

Kuća za odmor u uvali Gradina djelomično je renovirana, a nudi dvije spavaće sobe s prekrasnim pogledom za maksimalni smještaj četiriju osoba. Na raspolaganju vam je je i dobro opremljena kuhinja s manjom blagovaonicom te kupaonica.

Slika nije dostupna Putovanja Otočić u Jadranskome moru sa samo tri kuće za neponovljivo ljetovanje

Tu je i terasa za uživanje na otvorenom s roštiljem na kojem možete pripremati ukusna riblja jela. Jelovnik možete vrlo jednostavno upotpuniti svježim povrćem iz vrta u sklopu kuće u kojem rastu organski uzgojene rajčice, tikvice, krastavci i paprike.

Kuća u uvali Gradina iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 1300 kuna na noć. Dio onoga što nudi otkrijte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju