U uvali Lučice, svega dva kilometra od Milne na otoku Braču izgrađena je ova stara ribarska kuća – idealna za odmor većeg društva. Nalazi se na izoliranom mjestu bez znatiželjnih susjeda, a okružena je prekrasnom prirodom i kristalno plavim morem.

Kuća od 100 četvornih metara obuhvaća četiri spavaće sobe za maksimalno osam odraslih osoba (plus troje djece). Obuhvaća dvije kupaonice i dva vanjska tuša, kao i dobro opremljenu kuhinju za pripremanje ukusnih ljetnih jela.

Slika nije dostupna Putovanja Otočić u Jadranskome moru sa samo tri kuće za neponovljivo ljetovanje

Tu je i prostrana terasa od 20 četvornih metara koja izgleda poput dnevnog boravka na otvorenom. Opremljena je kaučem, velikim stolom sa stolicama za druženje, natkrivenim roštiljem, ali i velikim televizorom.

More je udaljeno svega nekoliko koraka od kuće, a pruža mogućnost nesmetanog uživanja u klasičnim ljetnim aktivnostima – od kupanja i sunčanja do ronjenja i vožnje u kajaku. Kada vam dosadi izležavanje, uputite se na jedan od uzbudljivih izleta u okolici.

Slika nije dostupna Putovanja Iz kreveta ravno u more: Kuća na Visu tik uz obalu za opušteno ljetovanje u miru i tišini

Klima je na ovom dijelu Brača tako blaga da možete uživati u prekrasnom vremenu od proljeća do kasnog ljeta. Kuća se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 3100 kuna na noć. Što sve nudi, pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju