Uživate li u pogledu na noćno nebo s tisuću zvijezda? Ili ste više tip koji se voli probuditi okruženi zelenilom i s pogledom na jelene koji trče po jutarnjoj rosi? Upravo ovakve prizore nudi kućica Perun u blizini Upica u Češkoj.

Riječ je o minijaturnom smještaju za ljubitelje robinzonskog odmora koji se stapa s okolinom, a koji se nalazi na rubu šume s pogledom na planine Krkonoše.

U ovom skučenom prostoru naći čete spavaću sobu s madracem za dvije osobe. Na raspolaganju je i mini kuhinja s plinskim kuhalom, sudoperom i najnužnijim posuđem za jelo.

Unutrašnjost kućice Perun u Češkoj Unutrašnjost kućice Perun u Češkoj (Foto: Airbnb.com)

Obrok možete pojesti na malom blagovaonskim stolom s pogledom na lijepu okolicu, a poslužiti se možete i kemijskim wc-om.

U kući nema kupaonice, a niti struje. Prostor možete osvijetliti romantičnom svjetlošću svijeća ili praktičnim baterijskim svjetiljkama. Kada temperature padnu u termometru, zagrijte se ispred kamina.

Kućica Perun se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 285 kuna na noć. Što sve nudi, otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Kućica na rubu litice: Smještaj s pogledom koji se nikad ne zaboravlja Kućica Cliff Dweller u klancu Red River, Kentucky. - 4 Kućica Cliff Dweller u klancu Red River, Kentucky. - 8 Kućica Cliff Dweller u klancu Red River, Kentucky. - 7 +4 Kućica Cliff Dweller u klancu Red River, Kentucky. - 6

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju