Dobra vijest za sve one koji putuju, a u skoro vrijeme planiraju u Ameriku. Naime, iz Bruxellesa je uvedena avionska linija koja spaja glavni grad Belgije s nekoliko američkih gradova, a cijena se kreće od 128 eura za kartu u jednom smjeru pa na više. Teoretski, iz Belgije do Amerike uz najpovoljniju povratnu kartu možete doći za 256 eura (cca 2000 kn)!

Skandinavska zrakoplovna kompanija Primera Air uspostavila je letove koji Bruxelles direktno povezuju s New Yorkom, Bostonom i Washingtonom. Kompanija je relativno nova u prekooceanskim letovima, te je tako tek ove godine uvela letove koji povezuju Pariz i London sa Sjedinjenim Američkim Državama. Let za Washington uveden je 23. kolovoza, dok se uvođenje letova za ostala dva grada očekuje u proljeće 2019. godine.

Ovo je još jedan pokazatelj kako bi u budućnosti moglo doći do daljnjeg pojeftinjenja prekooceanskih letova. Anastasija Visnakova, predstavnica aviokompanije, objasnila je kako se u zadnje vrijeme pojavljuju zahtjevi za sve više i više jeftinijih transatlantskih letova, pa su oni kao kompanija poslušali putnike i odlučli dokazati kako i ovi letovi mogu biti povoljni.

U svakom slučaju, ako tražite povoljno a dobro kad letite preko Atlantika, Primera je kompanija koju valja uzeti u razmatranje. Naravno, vaalja imati na umu kako se, kao i kod ostalih low cost prijevoznika sve dodatno naplaćuje, pa ćete tako kabinsku prtljagu platiti 20 eura, a onu do 23 kilograma – čak 77 ukoliko ih odlučite prijaviti tek na aerodromu. Jeftini nisu ni obroci, ali kvragu, ukoliko želite doći do Amerike, valjda ćete sve to nekako već – pretrpiti.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju