Nakon što je ljetos postavio nove standarde zagrebačke, ali i hrvatske gastro scene svojim ljetnim menijem, Chef Patron Bistroa Apetit Tom Gretić ovog puta diže ljestvicu još i više.

U trendu Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Orebić - 1 Baza iz snova Gradić na Pelješcu s fasadama boje sunca što diše ritmom prošlih vremena

U srijedu 21.9. u 20 sati u Bistrou Apetit osobno će predstaviti jesenski meni, koji je još ambiciozniji i inovativniji nego prethodni. Inspiraciju nalazi u svježim jesenskim namirnicama koje u njegovim neodoljivim kombinacijama pričaju jednu posve novu priču. Kukuruz, gljive, bundeva, krvavice… samo su neki od poznatih, tipično zagrebačkih jesenskih sastojaka od kojih on s lakoćom kreira gastronomske trenutke za pamćenje.

Požurite rezervirati svoje te među prvima kušajte nove okuse iz kuhinje Toma Gretića.