Nakon što je ljetos postavio nove standarde zagrebačke, ali i hrvatske gastro scene svojim ljetnim menijem, Chef Patron Bistroa Apetit Tom Gretić ovog puta diže ljestvicu još i više.

U trendu Kuća za odmor na Cresu, Airbnb - 6 Pogled s terase je vau! 60 eura na noć: Mala kuća na Cresu za one koji na odmoru žude za mirom i tišinom Kampiranje Zlatne godine Kako se nekoć kampiralo? 10 prizora koji bude sjetu, ali i smijeh Prodaja nekih vrsta iznutrica u SAD-u je zabranjene Od 1971. godine U Hrvatskoj se ovaj komad mesa može kupiti u bilo kojoj mesnici, a u SAD-u je prodaja zabranjena zakonom

U srijedu 21.9. u 20 sati u Bistrou Apetit osobno će predstaviti jesenski meni, koji je još ambiciozniji i inovativniji nego prethodni. Inspiraciju nalazi u svježim jesenskim namirnicama koje u njegovim neodoljivim kombinacijama pričaju jednu posve novu priču. Kukuruz, gljive, bundeva, krvavice… samo su neki od poznatih, tipično zagrebačkih jesenskih sastojaka od kojih on s lakoćom kreira gastronomske trenutke za pamćenje.

Požurite rezervirati svoje te među prvima kušajte nove okuse iz kuhinje Toma Gretića.