Osim što će posao vjerojatno biti obavljen perfektno, u njemu možete zaboraviti i na ostavljanje napojnica. Hotel će se zvati Hen-na, što na japanskom jeziku znači "čudan hotel".

Sa svoja dva kata, hotel će biti prve takve vrste na svijetu, no vjerujemo da ne i posljednji. Moramo priznati da i nismo previše iznenađeni činjenicom da se ovakav hotel otvara, već se čudimo što je trebalo ovoliko dugo da se netko sjetio ovakve ideje.


Ovo će biti jedan od najefikasnijih hotela na svijetu, a predstavnik vlasnika, Hideo Sawada, napominje kako je ideja u budućnosti čak 90% poslova u hotelima diljem svijeta prebaciti na robote. Iako sve ovo zvuči savršeno, mi ipak mislimo kako je ljepše uživo komunicirati s ljudima koji rade u hotelima, jer upravo oni su dio atmosfere, spremni pomoći i zadovoljiti sve zahtjeve gostiju. Ili ne?

Također, novost koju ovaj hotel uvodi je i sustav prepoznavanja lica za goste, tako da ni jedan gost više neće trebati ključ za sobu. Cijene noćenja u ovom hotelu iznosit će već od 59 dolara po osobi po noćenju, dok će dvije osobe platiti 76 dolara, što i nije pretjerano puno za ovakav "svemirski koncept hotela". Pakirate kufere?
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju