Prvu dvadesetku na termometru smo oborili, službeno smo i proljeću širom otvorili vrata i sad je konačno došao red na malo uživanja na bazenima. Iako su otvoreni još uvijek dosta hladni, ipak postoji onih nekoliko bazena koji su grijani i u kojima se može uživati dok su temperature takve kakve jesu. A kamo na bazen? Evo par prijedloga.



Terme Topusko

I stari su Rimljani obožavali ovo ljekovito kupalište na rubu njihovog carstva pa zašto ne biste i vi. Zatvoreni bazeni idealni su za opušteno uživanje s pogledom na prekrasnu prirodu. Termalna voda izvire s dubokih 1500 metara, vulkanskog je podrijetla, a temperature se kreću između 56 i 72 stupnja.

Voda iz Topuskog jedna je od kvalitetnijih u Europi. Uz kupanje, svi gosti mogu uživati u saunama, kuglanju, sportovima u dvorani i stolnom tenisu. Prava destinacija u kojoj biste mogli provesti aktivno popodne nakon posla.



Stubičke Toplice

U Stubičkim Toplicama nalazi se hotel Matija Gubec, koji svojim kupalištem privlači mnogobrojne posjetitelje. Ljekovita termalna voda najviše kvalitete idealna je za opuštanje nakon dugih masaža po kojima je hotel poznat.

Iz svijeta masaža valja izdvojiti klasičnu, medicinsku i sportsku. Ekipa fizioterapeuta pomoći će vam odabrati najprikladniju, baziranu na visokokvalitetnim, prirodnim uljima. Posebno su ponosni hot stone masažom, koja je kombinacija zagrijanog bazaltnog kamenja i mirisnih eteričnih ulja. Blagotvorna svojstva toplog kamenja poznata su kroz cijelu povijest, a ova masaža ima izniman efekt drenaže organizma i izbacivanja štetnih tvari. I za kraj, nakon masaže opustite se u toplim bazenima i pogledu na prekrasnu prirodu.



Aquapark Adamovec

Moderni objekt od 4200 kvadrata skriva jedne od najljepših unutarnjih bazena u Hrvatskoj. Rekreacijski bazen s masažama, gejzirima i drugim zanimljivim objektima idealan je za sve kojima nije samo do pustog namakanja u vodi.

Bazen plaža, površine 220 kvadratnih metara, vodeća je atrakcija Aquaparka, a bazen sa slapovima i masažama po potrebi može biti pretvoren u privatnu oazu samo za vas i vaše društvo. Aquapark Adamovec idealan je za društva i parove koji se žele zabaviti uz dobru glazbu, ugodnu vodu i finu hranu. Sve nabrojeno doslovno vam je na dohvat ruke. Restorani stvoreni za uživanje u gastronomiji i opuštanju uz vodenu avanturu, ali i za organizaciju različitih evenata.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju