Kupovina privatnog otoka luksuz je koji je rezerviran samo za najimućnije građane našeg planeta. U svojem posjedu privatne otoke imaju holivudski producenti, glumačke superzvijezde i financijski magnati te poduzetnici.

Kuće na izolizranim i privatnim otocima osiguravaju apsolutnu privatnost, ali dolaze s visokom cijenom, pa ne čudi što ih se mogu priuštiti samo 1 posto svjetske populacije.

Na tržištu se odnedavno nalazi i otok Guilford u sklopu otočja Long Island Sound u Atlantskom oceanu koji se prodaje po cijeni od oko 50 milijuna kuna. Otok dolazi i s luksuznim domom Otok dolazi i s luksuznim domom (Foto: Profimedia.hr)

Prostire se na 1,5 hektara u neposrednoj blizini Hamptona, a obuhvaća i spektakularni dom od 700 četvornih metara.

Vila je izgrađena 2004. godine te broji pet spavaćih soba, sedam kupaonica, i veliku kuhinju iz koje puca prekrasan pogled na okolicu. Štoviše, kuća je građena tako da se iz svake prostorije u domu može uživati u čarobnoj prirodi.

Na raspolaganju vam je i pet balkona, pet kamina, sigurna soba, pristanište za brod, garaža s dva slobodna mjesta, te još mnogo drugih pogodnosti koji osiguravaju ugodan boravak.

Kako izgleda život u vili na privatnom otoku, provjerite u našoj fotogaleriji. Dobro opremljena kuhinja na otoku Guilford Dobro opremljena kuhinja na otoku Guilford (Foto: Profimedia.hr)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju