Scenic Jasper je stiliziran i luksuzan, više chic hotel nego riječni brod. Unutrašnjost je prožeta crno sivim nijansama sa sivo bijelim detaljima. Kabine za putnike imaju i više nego dovoljno prostora, king size krevet i terasu odvojenu od kabine staklenim zidom.

Royal panorama suit prostire se na 473 metra čistog luksuza. Kupaonica, dnevni boravak, otvorena terasa i vlastiti butler koji vam svakodnevno donosi svježe voće i malene kanapee. Čisti luksuz na rijeci, odnosno rijekama kojima se kreće.

Na brodu se nalaze tri restorana, a jedan je rezerviran za elitne goste i njemu mogu pristupiti samo oni koji odsjedaju na gornjoj palubi (nešto kao Titanic). Večera se obavezno poslužuje u 6 sljedova od kojih je svaki praćen novom vrstom vina.

Za doručak i ručak restoran ima švedski stol, a večera je a la cart. Ostala dva restorana su tipični hotelski, s time da je jedan baziran na talijanskoj kuhinji. Svaki dan možete odabrati jedan od mnogih izleta, a ako vas interesiraju pješačke ture po gradovima osoblje će drage volje za vas organizirati vodiča koji će vas provesti po gradu. No, ako vas više vuče vožnja biciklom, u svakom trenutku možete uzeti jedan od mnogih električnih brodskih bicikala koji vam svakodnevno stoje na raspolaganju.

Dok brod plovi uvijek se možete pridružiti školi kuhanja u kojoj će vas brodski kuhari podučiti pripremanju nekog od jela. Isto tako možete se pridružit školi plesanja ili slušanju klasične glazbe. A ako ste više za relaksaciju brod nudi super luksuzni spa centar sa saunama i raznovrsnim masažama.

Scenic Jasper plovi 15 dana od Amsterdama do Budimpešte, no ako vam je to previše, uvijek se možete priključiti u Nurembergu i svoje putovanje skratiti na 7 dana. Sedmodnevno putovanje stajat će vas 2.145 britanskih funti i u tu cijenu uključen je transfer do polazišne luke i natrag, vođene ture, sva pića tijekom putovanja te korištenje Wi-Fija. Fino, zar ne?
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju