Ljeto se bliži, ali vi možda imate već rezerviran apartman na moru. Ako imate, predlažemo uvertiru u godišnji odmor u društvu 16 najljepših hrvatskih jezera u luksuznim mobilnim kućicama. Ako nemate, ponuda za smještaj u tim kućicama naša je preporuka jer je cijena trenutačno povoljna.

Topli ljetni dani su za odmor

Kako bolje provesti tople ljetne dane nego opuštanjem u hladovini? Zamislite kamp na lokaciji gdje vas s jedne strane okružuju planine, a s druge more. Klima je idealna. Sjedite na terasi moderno uređene mobilne kućice i promatrate prirodu oko sebe i djecu kako se igraju. Upravo to nudi vam novootvoreni kamp Big Bear Plitvice Camping Resort, čiju trenutačnu ponudu vrijedi razmotriti.

Jeste li ikad kampirali u Lici?

Novootvoreni kamp ima 4 zvjezdice i 100 smještajnih jedinica, od kojih se radi o 32 mobilne kućice i 60 mjesta za kampere. Tu je i recepcija, etnodućan, suvenirnica i restoran u kojem možete uživati u čarima tradicionalne ličke hrane. Ovo je mjesto idealno za vaše prvo iskustvo kampiranja u Lici.

Kad se zbroje sve ljepote…

Big Bear Plitvice Resort nalazi se, kao što mu i ime govori, u blizini Nacionalnog parka Plitvičkih jezera. Samo 700 metara udaljen od granice parka, kamp je okružen inspirativnim putovima za istraživanje. Posjetite jezera ili istražite planinske krajolike, prođite pješačke staze ili istražite biciklističke, a navečer se vratite u udobnost svoje kućice.

Za 4 ili 6 osoba

Svakodnevicu katkad vrijedi napustiti, a povoljne ponude za 4 dana/3 noćenja u Big Bear Plitvice Camping Resortu namijenjene su za 4 ili 6 osoba i čine za to idealnu priliku. U obje ponude moguće je dvoje djece gratis. Požurite s planiranjem i iskoristite ovu dobru ponudu.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju