Da, došlo je ono doba godine kad će vas polako svi ispitivati, a kamo ćeš ti na doček? Neki od vas sigurno već znaju odgovor na to pitanje, ali siguran sam da mnogi još nisu razmišljali o tome. No, zato smo mi tu, da vam olakšamo stvari i predložimo nekoliko konkretnih ponuda.

Hotel Kupres ***

Prekrasan krajolik, svjež zrak i najdraže društvo sve je što vam treba za doček 2017. Naravno i malo zabave, uz dobru večeru i živu glazbu. Hotel Kupres nalazi se na južnom ulazu u grad i samo 200 metara od samog centra grada. Kupres je grad i općina u Hercegbosanskoj županiji u BiH, a poznat je po zimskim turističkim sadržajima i prekrasno očuvanoj prirodi. Grad okružuje Kupreško polje koje je velika krška visoravan. Na nadmorskoj visini od 1120 do 1250 metara klima je planinsko-alpska, s prosjekom od 55 dana pod snijegom. Idealno mjesto za doček nove 2017. godine i opuštanje na snježnim padinama.



Hotel Atrium*****, Split

Hotel Atrium jedan je od luksuznijih hotela u Splitu, čije zdanje u kombinaciji mramora i stakla savršeno odražava modre boje mediteranskog neba. Hotel se nalazi tik do Dioklecijanove palače, samo petnaestak minuta lagane šetnje splitskom rivom. Uz prekrasan eksterijer, hotel krasi i izuzetan interijer, moderna opremljenost, ugodna atmosfera i ljubazno osoblje. Ove godine hotel Atrium bit će domaćin velikog dočeka na najvećem plesnom podiju u gradu. Uz dobru zabavu očekuje vas i bogat meni od četiri slijeda, a večer ćete početi koktelom dobrodošlice. Nakon nezaboravne noći imate mogućnost korištenja wellnes sdržaja hotela, koji se sastoji od unutarnjeg bazena, turske kupelji, finske saune i fitnesa.



Hotel Korkyra****, Korčula

Hotel Korkyra nalazi se u samom centru Vela Luke, u mirnom predjelu nedaleko starogradske luke. Zadnjih nekoliko godina profilirao se kao najznačajnijij hotel u gradu, a povezuje stil života i individualnu brigu o gostu. Novogodišnja večera u hotelu bit će prožeta mnoštvom smijeha, veseljem i živom glazbom. Za potpuni ugođaj i radost pobrinut će se večera od šest slijedova i bogata novogodišnja lutrija. Za zadnji dan u godini predviđeno je mnoštvo aktivnosti za goste. Jedna od njih lagana je šetnja uz pratnju vodiča i upoznavanje dalmatinskih ulica te degustacija domaćih proizvoda. Prvi dan nove godine, u poslijepodnevnim satima, predviđena je panoramska vožnja brodom za sve goste.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju