Pijani ste, nije vam baš najbolje i velika je vjerojatnost da vas u neke kafiće neće uopće pustiti ili kad jednom uđete, brzo će vas izbaciti. E pa, ako se nađete u glavnom gradu kraljevine Nizozemske, znajte kako je situacija u jednom kafiću znatno drukčija. Ukoliko se pojavite pijani, bit ćete dočekani širom otvorenih ruku, a ako u krvi nemate promila i potpuno ste trijezni, ulaz će vam biti zabranjen. 

 

A photo posted by Matt Sleeps (@mattsleeps_com) on


Prvi bar za mamurne nedavno je otvoren u Amsterdamu. Odmah da kažemo, ovdje je nemoguće zavarati osoblje, jer ćete po ulasku odmah biti dočekani s alkotestom, a pokaže li se na njemu 0,0 promila, nećete moći ući unutra.

Bar je otvoren od petka do nedjelje, a sadrži sve ono što vam treba za odmor i triježnjenje. Tako se odmah možete zavaliti u krevet, dobiti nešto protiv glavobolje i gledati svoju omiljenu tv seriju do mile volje. A usput ste sigurni i kako ćete se ovdje uspješno trijezniti, jer se u baru za mamurluk alkohol ne poslužuje.
Također, nije krevet jedino mjesto za odmaranje, ovdje možete dobiti i razne vitamine, a najbolja stvar od svega su boce s kisikom, kako bi se što prije oporavili.

 

A photo posted by Matt Sleeps (@mattsleeps_com) on


Tvorac ovog koncepta kafića (iako je teško ovo nazvati kafićem) jest Joep Verbunt koji smatra da su za liječenje mamurluka najvažnije stvari "udoban madrac, dobra hrana, zabava i mnoštvo vitamina", a njegov kafić nudi sve to skupa.

Super je što nakon ležanja u krevetu možete isprobati masažu i popiti fini smoothie, a sudeći prema interesu, ovo bi moglo postati novo hit mjesto u Amsterdamu.

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju