U trendu Indijanska banana u Donjoj Bistri na plantaži Ivana Šuloga - 5 Ljekovito blago U lišću ovoga voća nalazi se tvar koja ubija stanice raka, raste i u Hrvatskoj, a kilogram plodova košta oko 10 eura Sir se ne bi trebao čuvati u proziirnoj plastičnoj foliji - 1 Nemojte ovo raditi Najveća greška koju radimo kad kupimo sir u trgovini i donesemo ga kući Hrskava i sočna piletina Provjeren recept Probajte, bit će vam drago: Za uvijek sočnu piletinu treba vam samo jedan sastojak

Za početak, nasjeckajte češnjak na sitne komadiće, a pripremite i maslinovo ulje i nasjeckani peršin ili bosiljak, ovisno za što se odlučite.

Maslinovo ulje stavite na tavu i vatru namjestite na srednju jačinu. Dodaje nasjeckani češnjak i lagano miješajte.


Za to vrijeme stavite kuhati tjesteninu, najbolje špagete. Čim češnjak počne dobivati žućkastu boju, dodajte malo vode i smanjite vatru.

Kad su špageti gotovi, ocijedite ih i stavite na tanjur. Začinite ih paprom, solju i polijte uljem i češnjakom koji su u međuvremenu gotovi.

Preko svega toga pobacajte naribani parmezan i bosiljak (peršin). Izmiješajte sve i uživajte!