U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije

Za početak, nasjeckajte češnjak na sitne komadiće, a pripremite i maslinovo ulje i nasjeckani peršin ili bosiljak, ovisno za što se odlučite.

Maslinovo ulje stavite na tavu i vatru namjestite na srednju jačinu. Dodaje nasjeckani češnjak i lagano miješajte.


Za to vrijeme stavite kuhati tjesteninu, najbolje špagete. Čim češnjak počne dobivati žućkastu boju, dodajte malo vode i smanjite vatru.

Kad su špageti gotovi, ocijedite ih i stavite na tanjur. Začinite ih paprom, solju i polijte uljem i češnjakom koji su u međuvremenu gotovi.

Preko svega toga pobacajte naribani parmezan i bosiljak (peršin). Izmiješajte sve i uživajte!