Otputovati
na jedno veće putovanje godišnje, van granica svoje države, nije baš uvijek jeftino. No natječaj, koji je nažalost otvoren samo za američke i kanadske državljane, sretnicima će omogućiti jedno besplatno putovanje godišnje u inozemstvo i to idućih 25 godina! Može li bolje? Teško.



Turistička kompanija Exodus Travels pokrenula je natječaj koji će putnicima iz SAD-a i Kanade pružiti priliku za zbilju dobru nagradu: besplatno putovanje svake godine idućih četvrt stoljeća! Sretnici koji pobjede svake će godine moći birati jednu od 600 destinacija diljem svijeta koje Exodus nudi, što znači da će oni koji pobjede zbilja imati slatke brige.

Moguće ture i više su nego impresivne. Tako u ponudi stoji obilazak talijanskih vinskih regija, bicikliranje hrvatskom obalom, ali i uspon na Machu Picchu. Exodus objašnjava kako su njihove ture ponajprije usmjerene na maksimiziranje doživljaja, a sudeći po ponudi, bome i ne lažu.



Što se samog natječaja tiče, on je i više nego jednostavan. Naime, natjecatelji jedino trebaju odabarati 3 destinacije iz snova na službenoj stranici kompanije i čekati hoće li baš oni biti sretnici koje će izvući. Natječaj je otvoren do sredine rujna, ali nažalost, samo za Amerikance i Kanađane, pa ako netko od vas ima dvojno državljanstvo, svakako se prijavite na ovu "ludu" ponudu.
 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju