U slučaju da se pitate kamo ići na svoju sljedeću zimsku avanturu, Nacionalni park Triglav u Sloveniji mogao bi biti pravi odabir. Ovo je mjesto na kojem svaka staza donosi svoju veličanstvenost i gdje se nestvarni snježni vrhovi planina uzdižu iznad prekrasnih dolina, koje su u proljeće prošarane poljskim cvijećem, a zimi snježnim pokrivačem, koji cijeloj slici daje pravu bajkovitu zimsku notu. Zato je odlično da Crno jaje donosi posebnu ponudu za smještaj u Hotelu Jelka 3*, koji je smješten u naselju Pokljuki - unutar samog Nacionalnog parka, kako biste se iz prve ruke mogli uvjeriti u bajkovitost ovih prizora.

Nacionalni Park Triglav jedini je nacionalni park u Sloveniji, osnovan 1981. godine, a nazvan po najvišoj slovenskoj planini Triglav. Ovo prekrasno raznoliko i zaštićeno područje, na kojem svi posjetitelji mogu planinariti, plivati, voziti bicikl i opustiti se, proteže se duž talijanske granice i dio je Julijskih Alpa. Nudi toliko toga da ovdje možete bez problema provesti cijelu zimu i uvijek imati što raditi.

Posjetite park u bilo koje doba godine i naići ćete na izuzetnu ljepotu. U proljeće ćete naći divlje cvijeće, kao što su šafrani, koji upotpunjuju krajolik, u jesen lišće ukrašava drveće, a zimi snijeg - savršen za brojne zimske aktivnosti.

Poželite li posjetiti Nacionalni Park Triglav ove zime, zaputite se na Crno jaje, gdje možete pronaći odličnu ponudu za smještaj u Hotelu Jelka 3*. Hotel Jelka smješten je u Pokljuki - naselju koje je oduvijek bilo poznato po vrsnim sportašima, idiličnoj prirodi i idealnim zimskim uvjetima.

Sobe su prostrane i jednostavne. Opremljene su drvenim detaljima iz okolnih šuma i vrlo su ugodne za boravak. Poželite li se opustiti uz wellness-ponudu, svim su gostima na raspolaganju finska i infracrvena sauna s kutkom za opuštanje, a moguće je prema dogovoru ugovoriti i masažu.

Ako volite zimske sportove, ovo je pravo mjesto za vas. Nemojte brinuti ako ne znate skijati - važna je volja, a za sve ostalo pobrinut će se instruktori škole skijanja, koja je dostupna u sklopu hotela. Najmlađi bi mogli uživati u sanjkanju jer uz sam hotel nalazi se sanjkalište prilagođeno najmlađima.

P.S. Sanjke ne morate nositi sa sobom, možete ih unajmiti u hotelu.

Ponuda uključuje dva noćenja na bazi polupansiona za dvije osobe po cijeni već za 1890 kn (250,85 eur). Ponudu istražite ovdje.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju