Vlasnike pasa koji traže elegantno rješenje za čišćenje njihove kakice razveselila je nova „điđa“ na Kickstarteru. Pupsule je dovoljno lagani sakupljač otpada da težinom ne opterećuje vlasnike – niti pse, koji ga također mogu ponijeti oko vrata, nakon što „obave svoje“.

Pupsule je alat koji precizno rješava prljavi posao pa tako možete počistiti sve što treba u tren oka.

Najbolje je od svega što pospremljeni otpad ne ispušta miris, niti postoji strah od curenja, što je osobito praktično kada ste u šetnji npr. na putovanjima, a nigdje u blizini nema kante za otpatke pa ne trebate trošiti vrijeme na nepoznatom u traženju mjesta gdje ćete odložiti vrećicu. Lijepo nastavite svojim putem i po svojim planovima, a kanta će već "izronuti" negdje. 

Pupsule koristi biorazgradive vrećice i pohranjuje 20 komada koje treba zamijeniti kad se potroše. Produžena ruka jednako je učinkovita bez obzira na veličinu psa pa jednako dobro funkcionira bilo da imate maltezera ili njemačku dogu.

Osim toga, može i pokupiti nekoliko smrdljivih hrpica, jednu za drugom i radi na raznolikom terenu, od visoke trave do betona. Kako Puspule funkcionira, pogledajte u videu. 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju