Sunčani dani i toplo more idealni su za istraživanje novih destinacija i uživanje u prirodnim ljepotama Hrvatske. Ako tražite povoljne opcije za ljetovanje, Crno jaje ima sjajne ponude koje će vam omogućiti odmor bez probijanja budžeta.

Odmor u The Movie hotelu u Tribunju

Tribunj je slikovito ribarsko mjesto na Jadranu, poznato po svojim tematskim hotelima i blizini kulturno-povijesnih znamenitosti te prirodnih ljepota. Za samo 450 eura možete uživati u tri polupansiona za dvije osobe u The Movie Hotelu u Tribunju, modernom tematskom hotelu smještenom na samoj obali. Ovaj hotel svojim gostima nudi predivan pogled i privatnu šljunčanu plažu, a ima ukupno 12 lijepo opremljenih soba i 17 apartmana modernog dizajna u filmskom stilu. U blizini hotela su Šibenik, Split i Zadar, kao i nacionalni parkovi Krka, Kornati i Paklenica pružajući vam mnoštvo opcija za jednodnevne izlete. Uz hotel se nalazi i restoran u kojem možete uživati u ukusnim jelima dok upijate mirise i boje ljeta. Tu su i vinski podrum, pizzeria, beach bar te restoran sa širokom ponudom gastronomskih delicija. Ponudu istražite ovdje.

Obiteljski odmor u Dugoj Uvali

Duga Uvala, smještena na istočnoj obali Istre 20-ak kilometara od Pule, nudi opuštajući bijeg uz raznolike plaže i netaknutu prirodu Mediterana. Za one koji žele obiteljski odmor, Hotel Duga Uvala donosi tri ili sedam noćenja u hotelu na bazi doručka, korištenje bazena te razne rekreativne i zabavne sadržaje već od 330 eura. Hotel Duga Uvala sastoji se od dvije zgrade povezane toplim mostom i ima vlastito parkiralište. Okružen bogatim zelenilom mediteranskog raslinja, hotel nudi idealno mjesto za opuštanje i uživanje u prirodi. Odličan odabir želite li istražiti sve ljepote Istarskog poluotoka. Ponudu istražite ovdje.

Ljetovanje u Dramlju

Dramalj je svima nam poznato ljetovalište na Kvarneru, idealno za obitelji koje traže miran odmor uz bogate rekreativne sadržaje. Istražite ponudu koja vam donosi 7 polupansiona u dvokrevetnoj sobi paviljona Hotela Riviera 2* u Dramlju, za dvije odrasle osobe i jedno dijete već za 670 eura. Hotel Riviera se nalazi na samoj obali mora, te sadrži 93 sobe s tušem/WC-om, a većina soba ima pogled na more i balkon. U centralnoj zgradi smješteni su hotelski restoran, terasa, recepcija, TV sala, aperitiv-bar, pizzeria i caffe bar s sunčanom terasom. Na obližnjoj plaži hotela možete iznajmiti ležaljke i suncobrane. U blizini se nalaze zemljani teniski tereni, mini-golf, badminton, vodeni sportovi i odbojka na pijesku, pružajući vam mnoštvo opcija za aktivan odmor. Ponudu istražite ovdje.

Preko mora: Odlična ideja za dulji odmor, ali i jednodnevni bijeg iz zadarske vreve Preko, otok Ugljan - 8 Preko, otok Ugljan - 7 Preko, otok Ugljan - 6 +4 Preko, otok Ugljan - 5

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju