Samo 25 minuta od vožnje od najbliže plaže, smještena u dubokom miru Gorskog kotara i zaklonjena od znatiželjnih pogleda njegovom mirisnom crnogoricom, kuća za odmor The Magic Forest – Holiday Home & Spa Platak dočekuje vas spremna da vam pruži savršen odmor daleko od gradskog smoga i buke.

Maleno gorsko selo Mali Platak broji tek tridesetak kuća, koje jednako strpljivo i tiho čekaju da im godina donese snijeg i onda da ga otopi i zazeleni bujne livade i okolicu. Omiljeno izletište Riječana jednako je posjećeno i ljeti i zimi, a ovo mjestašce kao i ne sluti gužvu.

Sve što i niste znali da vam treba

Na tom magičnom mjestu na kojem Gorski kotar zaljubljeno gleda Kvarner, ova luksuzna kuća za odmor, dočekuje vas spremna da vas opusti, zabavi ili ispuni mirom – sve prema osobnim potrebama. Kamuflirana u okolinu kamenom, drvom i tradicionalnim kosim krovom, ona savršeno spaja sve ono zbog čega se u prirodu dolazi sa svim modernim sadržajima kojih se ni u prirodi ne želimo odreći.

The Magic Forest – Holiday Home & Spa Platak može ugostiti do 8 osoba, koje se neće gurati u njezinih komotnih 140 kvadrata. Nedavno uređena planinska kuća ima tri spavaće sobe, dnevni boravak s kaminom na drva uz koji ćete željeti utonuti u san (iako je centralno provedeno u cijeoj kući), potpuno opremljenu kuhinju, kupaonicu i dodatni toalet na katu.

The Magic Forest – Holiday Home & Spa Platak - 26 The Magic Forest – Holiday Home & Spa Platak - 26 (Foto: Booking.com)

U prizemlju se nalazi pravi pravcati kućni wellness sa saunom te izlazom na terasu s jacuzzi-bazenom, a popis svih sadržaja i detalje ponude naći ćete na ovome linku, a noćenje u kući, ovisno o sezoni i danu u tjednu stajat će vas između 150 i 400 eura.

The Magic Forest – Holiday Home & Spa Platak - 6 The Magic Forest – Holiday Home & Spa Platak - 6 (Foto: Booking.com)

U neposrednoj blizini kuće nudi se toliko sadržaja da ih sigurno nećete stići sve istražiti u jednom boravku. Skijalište Platak udaljeno je tek kilometar i pol od kućnih vrata, a jednako je blizu i ulaz u NP Risnjak sa svim svojim ljepotama, ali i Grobnički kaštel i Rijeka ili goranski biseri Fužine i Lokvarsko jezero, da tek započnemo popis.

Ako ste od aktivnog odmora najteže će vam biti odlučiti hoćete li skijati, planinariti, biciklirati, šetati ili – sve to jer ipak ste na mjestu koje domaći ne nazivaju bez razloga "brdo za sve".

Savršena domaćica: Prekrasna kuća za odmor koja je goransku gostoljubivost prevela na jezik hedonizma Casa Valle Brod na Kupi - 28 Casa Valle Brod na Kupi - 27 Casa Valle Brod na Kupi - 25 +22 Casa Valle Brod na Kupi - 24

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju