Prijenosni tuš za kampiranje NEMO Helio osvojio je duše i tijela zaljubljenika u kampiranje dugačkim crijevom i praktičnom nožnom pumpom – a dodatni je plus mala težina i lakoća pakiranja. Helio se brzo zagrijava na suncu, bez potrebe za strujom ili baterijama. Višenamjenski tuš možete koristiti i za pranje posuđa, razna čišćenja, a neki kupci kažu da je praktičan i za tuširanje pasa.

Nemo Helio Nemo Helio (Foto: Amazon.com)

Kad je riječ o specifikacijama, Helio je mali tuš kapaciteta oko 11 litara pod tlakom, koji radi na ljudski pogon. Izrađen je od poliestera obloženog poliuretanom s neoprenskim crijevom od oko 213 centimetara. Uz malo vježbe, jednostavno je dobiti osjećaj za pritisak vode pumpanjem, ovisno o tome treba li vam snažniji ili slabiji mlaz. Sve što trebate jest stati na pumpu kako bi voda potekla i popustiti pritisak kako biste zaustavili mlaz koji traje od pet do sedam minuta. NEMO Helio možete potražiti na Amazonu. 

Kampiranje za početnike: Sve što trebate znati za savršen odmor Kampiranje - 4 Kampiranje - 3 Kampiranje - 2 +2 Kampiranje - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju