U potrazi za vrhunskim hladnjakom za kampiranje ili druge aktivnosti u prirodi, Yeti je definitivno prava stvar. Najmanja u Yetijevoj seriji prenosivih hladnjaka Tundra 35 posebno je osmišljena za one koji se na svojim avanturama po divljini ne žele odreći ledenog piva ili nekog drugog, jestivog prioriteta.

I s 20 limenki te ponešto hrane Tundra 35 suvereno hladi, a zahvaljujući kompaktnom dizajnu i praktičnim ručkama lako ćete ga prenijeti s jednog mjesta na drugo. Bez obzira na teren, ondje gdje ga ostavite, tamo će i ostati zahvaljujući materijalu koji ne proklizava (pritom ciljamo na blatnjave uvjete, a ne strme litice) pa mirne duše možete i sjesti ili stati na svoj hladnjak.

Kako biste bili sigurni da ćete dobiti najbolje rezultate, Yeti savjetuje da omjer leda i drugog sadržaja bude 2:1. Ohladite li namirnice prije nego što ih stavljate u hladnjak i upotrijebite li suhi led, Tundra će držati hladnoću osjetno dulje - kažu čak tri do pet dana. No pazite, često otvaranje i zatvaranje značajno ubrzava otapanje.

Dodatni je plus košara za namirnice koje se ne smiju smočiti rastopljenim ledom, a bojite li se da će vam medvjedi pojesti sendvič ili odnijeti pivo na raspolaganju je vanjski lokot. U specifikacijama Yeti navodi da je Tundra bear resistant, odnosno otporna na medvjede.

Tundra je dovoljno čvrsta da može izdržati i grublje uvjete ili šlampavost onoga tko je nosi, a proizvođači kažu da je gotovo neuništiva (možda se samo nisu dovoljno potrudili?). Debele stijenke čvrsto drže na mjestu izolaciju od pet centimetara, a sprečavanju topljenja leda pridonosi i poliuretanska pjena. U slučaju da vam ode neki od dijelova, dobra je vijest što se većina toga može zamijeniti. 

Osim ledeno plave, Tundra 35 dolazi i u boji pijeska, koraljnoj, ružičastoj i bijeloj. Budući da se takav hladnjak ne može izraditi za kikiriki, cijena prati kvalitetu pa za Tundru 35 treba izdvojiti oko 1800 kuna.