Maldivi su jedno od najpopularnijih odredišta za putnike iz cijelog svijeta. Međutim, mnogi se putnici pitaju "isplati li se posjetiti Maldive" jer su na glasu kao veoma skupa destinacija. No danas to više i ne mora biti tako…

Na Maldivima možete pronaći skuplje hotele s 5 zvjezdica koji će vas ostaviti bez daha, ali uvijek možete pronaći i one zaista povoljne, koji neće puno odskakati od prvih kvalitetom.

Neki posjetitelji tvrde da su Maldivi apsolutni raj na zemlji, dok drugi imaju pomiješane osjećaje prema toj otočnoj državi. Sve ovisi s kim putujete, kakav ste hotel ili resort odabrali te što vam je važno kao putniku prilikom putovanja.

Do Maldiva (Male) i nazad možete povoljno iz Budimpešte, i to u sljedećim terminima:

5. – 11. travnja 2023 već za 303 eura po osobi
1. – 4. travnja 2023 već za 400 eura po osobi
13. – 28. travnja 2023 već za 400 eura po osobi

Istražite sve datume ovdje.

Letjet ćete kompanijom Wizz Air Abu Dhabi s presjedanjem u Abu Dhabiju. Let će s presjedanjem ukupno trajati oko 20 sati, a sve ovisi o tome u kojim ćete destinacijama trebati presjedati. U cijenu zrakoplovne karte nije vam uključena prtljaga, već samo osnovna ručna torba, a ovisno kojeg ste državljanstva, bit će vam potrebna i tranzitna viza (za Ujedinjene Arapske Emirate). Više pravila o prtljazi možete potražiti ovdje, a više informacija o putovanju na Maldive možete pronaći ovdje.

Puno, ali puuuuno fotkajte i fotke objavite na Instagramu. Ne zaboravite postaviti hashtag #punkuferhr. Ostanite zdravi, pratite preporuke nadležnih institucija i, najvažnije od svega - uživajte! 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju