Volimo Barcelonu, to je sigurno. To je osjećaj koji se ne može objasniti; mogli bismo vam nabrojati tisuću razloga... Da biste se zaljubili u Barcelonu, morate je doći i osjetiti, upoznati ljude, živjeti njenim ulicama, kao i osjetiti lokalnu atmosferu.

A da biste živjeli kao Barcelona, trebate se samo opustiti i uživati u malim stvarima, od trendovskih izložbi, hladnih piva i folklornih festivala, do šetnje sakrivenim uličicama u potrazi za nekim drugim arhitektonskim čudima. Evo prilike za sve to, pa rezervirajte svoju avionsku kartu po povoljnim cijenama.

Od Splita do Barcelone možete u sljedećim terminima:

6. 6. – 13. 6. 2022 = 519 kn
3. 6. – 10. 6. 2022 = 1.038 kn
15. 6. – 17. 6. 2022 = 1.106 kn

Pogledajte ostale termine ovdje.

Let do Barcelone iz Splita traje oko dva sata, a putujete direktno bez presjedanja. Vozite se avio prijevoznikom Vueling Airlines. Ako vas brinu dimenzije prtljage, pročitajte naš članak o dimenzijama prtljage koju dobivate uz plaćenu kartu, a podsjetite se i zašto se cijene avionskih karata toliko često mijenjaju na dnevnoj razini.

Politika prtljage kod Vueling Airlines kompanije

U navedenu cijenu uključena je jedna torba (ruksak ili torba za laptop dimenzija 40x20x30 cm), koju sa sobom na avion unosite besplatno, no za nešto duža putovanja morat ćete odabrati dodatnu prtljagu. Više informacija o prtljazi i cijenama dodatne prtljage potražite ovdje.

Važne informacije prije samog putovanja

Prije nego se odvažite na planiranje putovanja i samog odlaska na zračnu luku, savjetujemo vam da istražite koje su aktualne mjere na snazi u Španjolskoj. Aktualne informacije možete pratiti ovdje.

Puno, ali puuuuno fotkajte i fotke objavite na Instagramu. Ne zaboravite postaviti hashtag #punkuferhr. Ostanite zdravi, pratite preporuke nadležnih institucija i, najvažnije od svega - uživajte!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju