Želite li i vi ove zime posegnuti na odmor u neku obližnju, ali dovoljno raznoliku destinaciju koja će vam pružiti pregršt novih aktivnosti i atrakcija, Pohorje Village Wellbeing Resort bi mogao biti pravo mjesto za vas. Uživat ćete u najvećem skijalištu u najvećem skijaškom centru u Sloveniji koji se nalazi na manje od sat vremena od granice.

Pohorje Village Wellbeing Resort, hotelsko-apartmanski kompleks koji se sastoji od četiri stambena objekata, smjestio se na 1050 metara visine Mariborskog Pohorja, u srcu mariborske šume i udaljen je samo 300 metara od gornje stanice uspinjače najvećeg slovenskog skijališta. Mjesto nudi jedinstven doživljaj mira, tišine i stapanja s predivnom prirodom koja ga okružuje. 

Zaputite li se na portal Crno Jaje, pronaći ćete čak dvije ponude za boravak u ovom zanimljivom zimskom odmaralištu. Prva, za dvije osobe, uključuje smještaj u dvokrevetnoj sobi sa dodatnim ležajem, neograničeno korištenje unutarnjeg bazena u WellNest kući Pohorje Village, bogat animacijski program za najmlađe kao i besplatan vanjski parking u sklopu resorta. I sve to po cijeni već od 220 eura (1.657,59 kn).

Ako planirate na odmor s ekipom ili većom obitelji, istražite drugu ponudu, namijenjenu za 6 osoba po cijeni od 489 eura (3.752,18 kn) ili 10 osoba po cijeni od 750 eura (5.650,88 kn), a koja, uz smještaj, uključuje i neograničeno korištenje unutarnjeg bazena, posteljinu, ručnike i završno čišćenje, te besplatan vanjski parking u sklopu Resorta.

Ponude se odnose na smještaj u hotelu Forest Hotel Videc 3* koji sadrži prostrani restoran s terasom i prikladno spremište za skije s izravnim pristupom iz hotela, te Forest Apartmanima Videc koji osiguravaju direktan pristup Wellness kući WellNest do koje možete prošetati u papučama i kućnom ogrtaču, obećavaju savršeni odmor od svakodnevnice.

Razmazite svoju dušu i tijelo vrhunskom uslugom u wellness centru WellNest u kojem možete čak i zaplivati u bazenu s pravom prirodnom pohorskom vodom. Očistite toksine iz svog tijela u saunama i preporodite se pod nježnim dodirima visokokvalificiranih masera.

WellNest je jedini wellness centar na ovom području i nudi potpuno opuštanje svih osjetila, u čarobnom okruženju mariborske zimzelene šume, s pogledom na beskrajne krošnje i plavo nebo. Pravi luksuz za dušu, tijelo i um.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju