Jeste li ljubitelji brzine i adrenalina? Želite li doživjeti nezaboravno iskustvo gledanja jedne od najprestižnijih utrka na svijetu? Portal Crno jaje vodi vas na dvije uzbudljive utrke Formule 1 u 2024. godini - na Veliku nagradu Austrije i Veliku nagradu Emilia-Romagne u Imoli. Pridružite nam se u ovom nevjerojatnom putovanju punom brzine, uzbuđenja i nezaboravnih trenutaka.

Formula 1 Velika nagrada Austrije 2024

Velika nagrada Austrije, koja se održava na čuvenom Red Bull Ringu, sinonim je za uzbudljive utrke i nevjerojatan ambijent. Ova staza, smještena u slikovitom okruženju Štajerske, poznata je po svojoj izazovnoj konfiguraciji i brzim zavojima koji testiraju vještine najboljih vozača Formule 1. Utrka u Austriji povijesno je bila mjesto nekih od najdramatičnijih trenutaka u svijetu Formule 1 te je gledateljima pružala nezaboravno iskustvo.

Portal Crno jaje nudi vam ponudu po cijeni već od 312 eura. Uključen je autobusni prijevoz iz Zagreba, Sesveta i Varaždina, zajedno s ulaznicom za utrku. Ovo je savršena prilika da doživite čari Formule 1 uz pristupačne cijene, bez brige o organizaciji putovanja.

Formula 1 Velika nagrada Emilia-Romagna Imola 2024

Velika nagrada Emilia-Romagne u Imoli još je jedan dragulj u kalendaru Formule 1. Autodromo Enzo e Dino Ferrari, poznatiji kao Imola, staza je bogata poviješću i tradicijom. Ova legendarna staza, smještena u srcu Italije, izazov je za vozače i pravo oduševljenje za ljubitelje ovog sporta. Imola je poznata po svojim tehnički zahtjevnim zavojima i brzim pravcima, što jamči spektakularnu utrku svake sezone.

Iskoristite ovu ponudu po cijeni već za 246 eura. U ponudi je autobusni prijevoz iz Varaždina, Sesveta, Zagreba, Karlovca i Rijeke, kao i ulaznica za utrku. Ovo je idealna prilika da osjetite strast i uzbuđenje Formule 1 u Italiji, s bezbrižnim putovanjem i pristupačnim cijenama.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da budete dio dvaju nezaboravnih događaja u svijetu Formule 1. Bilo da ste strastveni ljubitelj brzine ili tražite uzbudljivo putovanje, ove su ponude savršene za vas. Zajedno s portalom Crno jaje zaronite u svijet Formule 1 i stvorite uspomene koje će trajati cijeli život. Vidimo se pokraj staze!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju