Uhvatite dašak prema mnogima najljepšeg zalaska sunca na svijetu, okusite neka od najukusnijih mediteranskih jela, okupajte se u kristalno čistom moru i zaronite u dubine predivnog i šarenog podmorja Zadarske regije i uhvatite vitamin "Sea". Krstarenje je sjajan način da u užurbanu svakodnevicu unesemo mir i tišinu; jednostavni zvuk vjetra koji ispunjava jedra ili voda koja žubori pored broda mogu biti vrlo opuštajući i centrirajući, savršeni da u nama pronađu balans koji trebamo.

Upoznajte tajne Telašćice i zaplivajte s dupinima

Na relativno malom geografskom području možete upoznati pravi raj na zemlji. Park prirode Telašćica svojim posjetiteljima, a posebno obiteljima, nudi uživanje u razigranim liticama, plivanje s najplemenitijim morskim stanovnicima – dupinima te istraživanje poznatih kamenih skulptura u Skrači. Ako vaši klinci vole povijest, povedite ih u interpretacijski i edukacijski centar koji se nalazi u utvrdi Grpašćak koja je smještena na impozantnoj litici.

Savršena Island hopping destinacija

Pag, Ugljan, Pašman, Dugi otok, Silba, Olib, Molat, Premuda, Ist, Iž, Sestrunj, Rivanj, Rava, Zverinac, Vir, Vrgada pružaju nezaboravne doživljaje, a na vama je da odaberete svoj. Kajaking, SUP-ing, bicikliranje popularne su aktivnosti, no ipak – ronjenje u kristalno čistom moru prvi je odabir. Istražite predivna mora oko otoka Molata, Ista i Zverinca na kajaku, a kopna putem bicikla. Nagrada će vam biti predivne fotografije koje ćete uhvatiti na najdivnijim mjestima. Posebno zanimljiva aktivnost vašim mališanima bit će SUP Island Hopping avantura koja će vas povesti na otoke Molat, Ist i Dugi otok gdje se možete upoznati s prirodnim ljepotama, ali i gastronomskom ponudom ovog kraja.

Krstarenje već od 2.499 kuna po osobi za 7 noćenja

Da bi stvar bila bolja, portal Crno jaje trenutno među odabranim ponudama nudi i dvije vezane uz krstarenje Jadranom. Birajte između krstarenja Ugljanom, Kornatima, Telašćicom i Dugim otokom te krstarenja Ugljanom, Mulinama, Molatom, Istom, Velim Lošinjom, Rabom i Mandreom. Ponude istražite ovdje, a bilo koju ponudu odabrali, sigurni smo da nećete pogriješiti.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju