Istraživali smo što se nudi u Hrvatskoj i ostali iznenađeni prednostima odmora u mobilnim kućicama. Nama je najveći favorit to što se u mobilnim kućicama osjećamo kao kod kuće, a odmor je zaista bezbrižan. Još kad spomenemo da ih se većina nalazi u prirodi, oduševljeni smo na prvu. Zašto ne biste bili i vi?

Komfor je zagarantiran, a priznajemo, prisutna je i doza glamura. Ako volite guštati u čarima prirode i ovo za vas predstavlja pravi odmor, onda ne trebate dugo razmišljati jer mobilne su kućice pravi odabir za vas. Ovo su naše preporuke za ponude za odmor u mobilnim kućicama u Hrvatskoj.

PREMIUM odmor u mobilnim kućicama Kampa Plitvice 5*

Luksuz je luksuz, no Kamp Plitvice 5* luksuz je sa svojim mobilnim kućicama podigao na visoku premium razinu. Smješten u neposrednoj blizini hrvatskog prirodnog bisera Nacionalnog parka Plitvička jezera, savršeno je mjesto za odmor.

Zelenilo, svježi zrak, mir, tišina i uživanje sinonimi su za vaš odmor u Kampu Plitvice 5*. Nema tamo gužve i buke, već netaknute prirode koja će vas oduševiti. Ekskluzivno će vam tamo biti glavna poštapalica, a boravak na terasi bit će za vas pun pogodak. Ne čekajte, kliknite na ponudu i rezervirajte svoj PREMIUM odmor.

Odmor u mobilnim kućicama u Boutique Camping Santa Marina 5* u Poreču

Mediteransko bilje, borova šuma, netaknuta priroda, nijanse zelene boje i posebni mirisi. Sve ovo čeka vas u Boutique Camping Santa Marina 5* u Poreču. Novoizgrađene mobilne kućice nikoga neće ostaviti ravnodušnim, pa bi prava šteta bila ne otvoriti ovu ponudu.

Ovdje je sve prostrano, stoga se nećete trebati brinuti o tome da je mobilna kućica premalen prostor, a kvaliteta je na visokom nivou. Večeri ili bilo koji trenutak odmora na velikoj terasi pamtit ćete dugo, a vrhunska opremljenost neće vas razočarati. Ponuda se nalazi na poveznici, a vrijeme za rezervaciju isteći će brzo.

Samo klik dijeli vas od savršenog odmora. Odaberite mobilne kućice, podržite naše i ljetujte u Hrvatskoj. Dobro se odmorite i napunite baterije.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju