Crno jaje donosi ponudu za doček Nove godine u Sarajevu, u jednom od najpoznatijih hotela u graduHotelu Holiday 4*. Luksuzni hotel djelo je slavnog bosanskog arhitekta Ivana Štrausa, i otvoren je za 14. Zimske olimpijske igre 1984. godine. Poslovni putnici i turisti od tada se redovito vraćaju u prepoznatljivi hotel zbog njegove iznimne ljepote i udobnosti. Hotel Holiday smješten je na izvrsnoj lokaciji za istraživanje ljepota grada, kao što su Gradska Vijećnica, Baščaršija, Ferhadija ulica i mnoge druge. Na 200 metara od hotela, pored rijeke Miljacke na Vilsonovom šetalištu prostire se staza dužine 7 km, najduža i najatraktivnija rekreacijska staza u Sarajevu, idealna za trčanje, duge šetnje i vožnju biciklom. Grad kojem ne nedostaje šarma odlična je destinacija za gurmane pa dio vremena odvojite za istraživanje slatkih i slanih specijaliteta. 

Sarajevo je odlično mjesto za doček Nove godine, u kojem vam neće nedostajati kvalitetnog sadržaja i odlične atmosfere. Publiku će ispred Vječne vatre zabavljati popularni bendovi: Bombaj štampaZabranjeno pušenje i Crvena jabuka, te Elvir Laković Laka. Novogodišnja noć u Sarajevu bit će više od koncerta, jer je u pripremi i jedinstven propratni događaj pod nazivom Sarajevska priča, na kojem će publiku zabavljati i "nadrealisti" iz Top liste nadrealista.

Ponuda je dostupna samo putem portala Crno jaje, po cijeni od 212,7 eura za dvije odrasle osobe i dva noćenja uz uključen doručak. Osim toga, na raspolaganju vam je korištenje bazena i fitness centra, a poželite li novogodišnju večer provesti u hotelu, možete odabrati svečanu večeru i koncert Nihada Alibegovića, uz doplatu od 102,25 eura po osobi.

Splitski i zagrebački aerodrom na popisu: Ovo su najbolje i najgore zračne luke u svijetu Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu Zračna luka Franjo Tuđman Splitska zračna luka +0 Međunarodna zračna luka Muscat Oman

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju