Planirate obiteljski odmor koji kombinira udobnost, prirodne ljepote i raznovrsne aktivnosti? Mobilne kućice nude savršeno rješenje za sve ljubitelje prirode koji se ne žele odreći modernih pogodnosti. U nastavku istražite naša 3 odabira s portala Crno jaje za odličan ljetni odmor u mobilnim kućicama i pripremite se za nezaboravne trenutke uz obitelj i prijatelje. Uživajte u svim čarima prirode i udobnom smještaju koji će vaš odmor učiniti savršenim. Sve ponude za odmor u mobilnim kućicama pregledajte na ovom linku

Obonjan - Privatni otok za ekskluzivni bijeg

Obonjan - 1 Obonjan - 1 (Foto: PR)

Ako tražite luksuzan i ekskluzivan odmor, privatni otok Obonjan je pravo mjesto za vas. Smješten u blizini Šibenika i okružen netaknutom prirodom Jadranskog mora, ovo glamping odmaralište nudi nezaboravno iskustvo. Mobilne kućice Island Home S, dostupne na bazi polupansiona, pružaju vrhunski smještaj s povratnim transferom brodom iz Šibenika, što čini dolazak na otok jednostavnim i ugodnim. Uz smještaj, u cijenu su uključeni i brojni rekreacijski sadržaji kao što su najam SUP-a ili kajaka, yoga i fitness satovi te animacija za djecu i odrasle.

Obonjan je savršeno mjesto za one koji žele kombinirati opuštanje s aktivnim odmorom. Okružen prirodnim ljepotama i blizu Kornatskog otočja, ovaj otok nudi obilje aktivnosti, od vodenih sportova do umjetničkih radionica, a uz to, restorani i barovi pružaju vrhunske kulinarske doživljaje. Dva noćenja s polupansionom za dvije osobe koštat će vas 499 eura, a detalje ponude potražite ovdje.
 

Glamping odmor s obitelji ili prijateljima u Poreču

U Boutique Camping Santa Marina u Poreču, prvom kampu s pet zvjezdica u Istri, doživjet ćete svu ljepotu kampiranja i istovremeno uživati u uksuzu i udobnosti. Kamp je pomno uređen i obogaćen brojnim sadržajima, posebno se ističe svojom personaliziranom uslugom. Vrhunski opremljeni glamping šatori idealni su za boravak obitelji, prijatelja i parova. Moderni uređeni, unutar svojih (minimalno) 34 metara kvadratnih skrivaju potpunu udobnost i komfor vlastitog doma.

Premium glamping šator 4+1 ima dvije spavaće sobe (spavaća soba s bračnim krevetom, dječja soba s dva odvojena kreveta), kupaonicu s tušem, kuhinju (s mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, kafe aparatom, hladnjakom, posuđem za kuhanje), dnevni boravak sa sofom i TV-om te natkrivenu terasu. Detalje ponude za dva noćenja za 99 eura proučite ovdje
 

Premium mobilne kućice u neposrednoj blizini Plitvičkih jezera

Odmorite se na Plitvičkim jezerima u Premium mobilnim kućicama Campinga Plitvice s pet zvjezdica okruženi zelenilom, svježim zrakom, umirujućim zvukovima i mirisima prirode. Kamp će vam ponuditi mirnu oazu u kojoj ćete u moderno uređenim mobilnim kućicama i opremljenim parcelama, uz vrhunsku uslugu i ljubazno osoblje pronaći odmor kakav vam je potreban, bilo da je to opuštanje u bazenu, zabava s mališanima, sportske aktivnosti na svježem zraku ili vrhunski gastronomski doživljaj.

Tri dana i 2 noćenja s doručkom u Premium mobilnoj kućici za 4 osobe doći će vas 240 eura, a čitavu ponudu možete provjeriti ovdje. Svaka se kućica sastoji od dvije spavaće sobe privatnim kupaonicama, zajedničkom potpuno opremljenom kuhinjom te vanjskom terasom s prekrasnim pogledom. U sklopu kampa nalazi se restoran modernog interijera sa kapacitetom od 160 sjedećih mjesta u kojem možete degustirati široku ponudu lokalnih delicija koji će zaokružiti doživljaj boravka u kampu sa autohtonim etno-gastronomskim užitkom.

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju