U zelenom srcu Hrvatske, u Karlovačkoj županiji uz prekrasnu Koranu i vrlo blizu Rastoka, sakrivene od svega, u gustoj šumi, smjestile su se kućice na drvetu Tree Elements treehouse retreat. U njima, visoko iznad svih problema, možete provesti uzbudljiv odmor koji će vas vratiti prirodi i uživati u onom najjednostavnijem i najljepšem: zvukovima rijeke i ptica, vjetru u krošnjama i mekoj zemlji na tihim šumskim stazama.

Iako se na imanju mogu unajmiti čak tri kućice na drvetu i kuća s dvije spavaće sobe, sve su dovoljno udaljene jedne od druge da nitko nikome ne smeta, zapravo da i ne znate da u bližoj okolici i postoji netko osim vas. Kuće su dizajnirane moderno i jednostavno, prevladavaju čiste linije i puno svjetla, a glavnu ulogu igra drvo. Najveći doživljaj, naravno, stvara njihov položaj - čak tri metra iznad tla.

Zemlja, Voda i Vjetar

Kućice u krošnjama, nazvane Zemlja, Voda i Vjetar, velike su 36 kvadrata, a sve sadrže dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju i kupaonicu na jednom katu, dok se na galeriji svake kućice nalazi king size krevet. Kućice na drvetu mogu ugostiti do 4 osobe jer se i trosjed u dnevnom boravku može razvući. Iz dnevnog se boravka se kroz staklena vrata izlazi na drvenu terasu.

Kuća ima dvije spavaće sobe i dnevni boravak pa može primiti i šestero ljudi. Cijena noćenja u kući iznosi 270 eura, a u kućici na drvetu 160 eura preko platforme Booking.com. Detalji ponude ovisit će o datumu, broju osoba i broju dana, a možete ih istražiti na ovom linku. U cijenu su naravno uključeni i korištenje parkirališta i interneta, a s domaćinima se možete dogovoriti i za najam bicikala.

Kućice na drvetu Tree Elements treehouse retreat nalaze se samo deset minuta autom od Rastoka, četrdeset minuta od Plitvičkih jezera i otprilike 35 minuta od granice s Bosnom i Hercegovinom i rijeke Une, na kojoj se nalazi najbolji rafting centar u regiji.
Okolicu kuće možete istraživati u dugim šetnjama, područje je idealno i za trekking ili jutarnje trčanje po šumi, a vrlo blizu je ranč s kojima, a skoro u susjedstvu možete zaigrati paintball, zabaviti se uz streličarstvo ili se upustiti u avanturu na quadovima.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju