U malenom selu Kućan Ludbreški, samo dva kilometra od "centra svijeta", Ludbrega, u idiličnom zelenilu na osami smjestila se kuća za odmor Spa Oasis Samanta. Lokacija je savršena za upoznavanje ljepota sjeverne Hrvatske ili jednostavno opuštajući vikend koji će vas napuniti energijom za sve izazove koji vas čekaju jednom kad se vratite u stvarnost i ponedjeljak.

Kuća ima dvije udobne spavaće sobe i dnevni boravak s dvosjedom na razvlačenje, kuhinju potpuno opremljenu za sve kulinarske ideje koje vam padnu na pamet, modernu kupaonicu i odvojenu spa-zonu za potpuno uživanje. U njoj se uz popratne prostorije nalaze sauna i hidromasažna kada koje će vašem odmoru dati dašak luksuza, a vama toliko potrebnu relaksaciju i odmak od svega.

Čitava kuća odlikuje se čistim modernim dizajnom i udobno je namještena, pa ćete jednako uživati bez obzira na to kakvo je vrijeme. Cijena noćenja je 153 eura za šestero, a detalje ponude pronaći ćete na Bookingu. Iako izgleda da je kuća daleko od svega, u blizini su trgovina i ljekarna, a daleko nisu ni restorani i adrenalinski park, pa će svatko pronaći zabavu za sebe.

Ako imate sreće i osmjehne vam se sunce, svakako unajmite bicikle i istražite okolne brežuljke te uživajte u pogledu na uredne vinograde ili se prošećite uz Bednju, koja teče vrlo blizu kuće i doživite dio ljepote te najduže rijeke koja ima i izvor i ušće u Hrvatskoj. Dobra je ideja i roštilj na terasi i ručanje u vanjskoj blagovaonici u zelenilu, a kraj dana morali biste dočekati u jacuzziju s čašom vina u ruci, ipak ste u spa-oazi.

Sav taj pogled samo za vas: Kuća za odmor toliko divna da bi bolja bila jedino – da je od čokolade Planinska kuća za odmor kod Broda na Kupi - 8 Planinska kuća za odmor kod Broda na Kupi - 7 Planinska kuća za odmor kod Broda na Kupi - 6 +10 Planinska kuća za odmor kod Broda na Kupi - 5

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju