Drvena kuća za odmor Mihovil nalazi se u malom selu Pavlovac, tek 10-ak kilometara udaljenom od Rastoka i Slunja. Iako je uvučena i zaštićena šumom, kuću ćete lako pronaći. A kada joj se približite, osvojit će vas jednim migom.

Do ove slatke hrastove kućice doći ćete po urednoj stazi ukrašenoj cvijećem zbog čega podsjeća na kućicu iz bajke, na rubu šume, baš kako i stoji. Ima dvije odvojene sobe, dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju i kupaonicu pa u sedamdesetak kvadrata nudi vrlo udoban smještaj za šestero.

Kuća je novouređena i odiše toplinom drva, koje je i njezin glavni ukras. Naravno, ima i grijanje i klimu, posteljinu, ručnike, Wi-Fi, Netflix, što god poželite. Cijena noćenja je 95 eura, a više informacija naći ćete na stranici Booking.com.

Uživat ćete u opuštanju na terasi uz cvrkut ptica, kao i pod čarobnom nadstrešnicom u šumi gdje možete roštiljati, a iza kuće vas čeka i pravi teren za nogomet, badminton ili odbojku.

Istražite okolicu, šećite uz Koranu, posjetite samo 40 kilometara udaljena Plitvička jezera ili bajkovite Rastoke i vratite se u mir drvene kuće Mihovil. Nadišite se tišine, gledajte ovaca kako pasu, povežite se sa šumom. I ponovite kada god se zaželite pravog odmora.

Savršeno udobna i s puno stila: Kuća koja zna što vam treba nakon duge šetnje Kuća za odmor Kula - 19 Kuća za odmor Kula - 18 Kuća za odmor Kula - 17 +15 Kuća za odmor Kula - 16

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju