Kuća za odmor Dobra u blizini Skrada u Gorskom kotaru udobna je oaza za dvoje… s fantastičnim pogledom na zelenilo. Kuća je izvana tipična goranska kuća, u kamenu i drvu, koja priča o dugim i hladnim zimama Gorskog kotara i o tome kako su ljudi nekada ovdje živjeli. Interijer kuće, pak, priča je suvremenom životu koji je od prošlosti pokupio sve ono najljepše. Pojednostavljen do kraja, s pogledom kao najvećim ukrasom, posveta je opuštanju i uživanju.

Kućica za dvoje... pogled za milijun

Kuća za odmor Dobra ima jednu spavaću sobu i s 50 metara kvadratnih idealna je za dvoje. Moderna kupaonica i potpuno opremljena kuhinja imaju sve što bi vam za vrijeme vašeg bijega u prirodu moglo zatrebati, domaćin osigurava posteljinu i ručnike, a ako vam slučajno dosadi pogled kroz prozor koji se proteže preko cijelog zida, tu su internet i TV ravnog ekrana.

Kuća za odmor Kuća za odmor (Foto: Booking.com)

Vjerujemo da ćete ipak vrijeme radije provesti na terasi slušajući cvrkut ptica i upijajući stotine nijansi zelenih koje vidite oko sebe. Potpuno opuštanje doživjet ćete u sauni u kojoj ćete ostaviti sav nakupljeni stres, čime ćete osloboditi mjesta taman za dozu prirode koja će vam trebati da se nosite sa svime – do sljedećeg bijega u Gorski kotar. Cijena noćenja za dvoje u Kući za odmor Dobra preko platforme Booking.com izaći će vas 108 eura.

Kuća za odmor Kuća za odmor (Foto: Booking.com)

Kuća se nalazi na lokaciji idealnoj za šetanje i planinarenje. Do Skrada, Zelenog vira i Vražjeg prolaza možete i pješice, kao i na nešto zanemareniji Skradski vrh. Krenete li na drugu stranu od kuće, stići ćete u Vrbovsko odakle biste se svakako trebali spustiti do kanjona Kamačnika. Povratak u kućicu bit će vam jednako uzbudljiv kao i istraživanje planina, sauna će odlično odnjegovati umorne noge, a čaša vina na terasi uz zvuk potoka uvjerit će vas da si ovo trebate puno češće priuštiti.

Odmor iz bajke: Crna goranska ljepotica koja ne miče pogled s usnulog diva Zoe Luxury House - 22 Zoe Luxury House - 21 Zoe Luxury House - 20 +18 Zoe Luxury House - 19

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju