Kamp Arena Stoja smjestio se na poluotoku Stoja, par kilometara od Pule, taman da ne morate paliti automobil jednom kada se smjestite. Nalazi se uz samo more, a nudi smještaj u luksuznim mobilnim kućicama i safari šatorima, koji će oduševiti sve one koji vole kampiranje, a ne žele se niti na godišnjem odmoru odreći luksuza kao što su privatna kupaonica, pravi madrac ili zamrzivač.

Glamur prvog reda do mora

Ipak, najveći je luksuz  položaj ovoga kampa. Kućice i šatori u prvome redu do mora daju vam osjećaj da ste u svom privatnom komadiću raja, zakrivenom borovom šumom, s pogledom koji vrijedi milijune i plažom odmah pred "kućom". Ljubitelji prirode uživat će u miru i tišini, a kada se poželite socijalizirati, dovoljno je prošećete kampom u potrazi za brojnim zabavnim sadržajima.

Safari šator u kampu Arena Stoja - 8 Safari šator u kampu Arena Stoja - 8 (Foto: Booking.com)

Samo je na vama hoćete li čitav odmor provesti u ljenčarenju i brčkanju ili ćete iskoristiti i bogatu ponudu aktivnosti koje nudi kamp Stoja: možete zaigrati i košarku, mini-golf ili odbojku, unajmiti daske za jedrenje ili opremu za ronjenje, ili se priključiti vođenim rekreacijskim grupama. Najmlađi će uživati na igralištu ili u zabavnim sadržajima uz stručne animatore. U kampu ćete naći i restorane, bar i mini market, pa možete biti sigurni da se čitavo vrijeme svoga boravka ne morate presvući iz badića ili kupaćih, i ni pod razno navući na noge išta osim natikača.

Sve što vam padne napamet

U kampu Arena Stoja možete odsjesti u luksuznim mobilnim kućicama koje se s razlogom nazivaju "vilama za kampiranje" ili u glamping šatorima, koji izgledaju sjajno, a sjajno ćete se i osjećati u luksuznom zaklonu s platnenim "zidovima". I kućice i šatori potpuno su opremljeni i – prilično prostrani.

Deluxe camping villa u kampu Arena Stoja - 8 Deluxe camping villa u kampu Arena Stoja - 8 (Foto: Booking.com)

Primjerice, glamping šator s galerijom i 2 spavaće sobe površine je nešto veće od 22 kvadrata, a ima i terasu od 8 kvadrata, privatnu kupaonicu, sasvim opremljenu kuhinju, klimu, sef, i što god vam padne na pamet. Takav šator može primiti četvero ljudi (i ljubimce, uz nadoplatu), a cijena mu je 293 eura po noći na platformi Booking.com.

Kućice dolaze u klasičnoj i "deluxe" verziji, a njihova će cijena osim o veličini, ovisiti i o tome koliko su udaljene od mora i imaju li pogled. Što se tiče opremljenosti također imaju baš sve, a detalje ponude možete provjeriti na ovom linku. Cijena noćenja u camping villi za 5 osoba izaći će vas 176 eura po noći, a recimo u najskupljoj, "deluxe“ villi za pet osoba u prvom redu do mora – 409 eura po noći.

Glamping na Hvaru: Netaknuta priroda, skrivena plaža i super komforan boemski smještaj Plage Cachée - 24 Plage Cachée - 2 Plage Cachée - 22 +20 Plage Cachée - 21

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju