Međimurje se već duže vrijeme nalazi na listi najpoželjnijih turističkih destinacija Hrvatske, posebice kad govorimo o aktivnom i zdravom odmoru ispunjenom kulturnim, prirodnim te gastronomskim užicima. U nastavku vam donosimo nekoliko razloga zašto ove zime odabrati zdravi i opuštajući odmor u Međimurju.

Mindfullness odmor u Termama Sveti Martin

Strategija Terma Sveti Martin temelji se na holističkoj filozofiji Dr. Rudolfa Steinera, utemeljitelja i začetnika antropozofije, znanosti prema kojoj zdravlje i sreća dolazi iz usklađenosti duha, uma i tijela. Danas tu filozofiju uz pomoć medicine temeljene na dokazima, naturopatije (fitoterapije) i suvremene znanosti na području frekvencijske (informacijske) medicine u Termama Sveti Martin stavljaju u realnost s ciljem da pomogu svakom gostu pri promjeni loših navika, te vođenju aktivnog i zdravog života.

Međimurski Tesla: Genijalac zbog kojeg su ljudi iz cijelog svijeta prije krize dolazili na sjever Hrvatske Centar dr. Rudolf Steiner Dijana Posavec i David Štampar Rodna kuća Rudolfa Steinera +0 Rudolf Steiner

Zaronite duboko u sadašnji trenutak te krenite putem samoiscjeljenja kroz jogu, opuštajuće vježbe disanja i vođenu mindfullness meditaciju. Fizičku razinu postojanja razmazite ručno rađenom kozmetikom uživajući u wellness tretmanima, a dan završite tuširanjem s kozmetikom koja je potpuno prirodna, lokalna te napravljena od bilja iz biodinamičkog uzgoja.

Briga o okolini, povezanost čovjeka i prirode su načela kojih se držimo te znanje rado prenosimo na sve koji to žele.

Okupajte se u ljekovitoj Termomineralnoj vodi iz dubine Panonskog mora

Izvor termalne vode koji je u Međimurju prvi put pronađen prije stotinjak godina, ostatak je vodenog prostranstva Panonskog mora, a prema istraživanjima ova je termomineralna voda starija od 43 tisuće godina. Izrazita ljekovita svojstva termalne vode koriste se već godinama i zaokružuju cijeli koncept healthness odmora.

Prosječne temperature 35 °C, ova voda tijelu vraća osjećaj lakoće i vitalnosti. Zbog svog posebnog sastava, voda Terma Sveti Martin napuniti će tijelo novom energijom, a nekoliko minuta provedenih u skladnom ozračju termo-mineralnog kompleksa bazena blagotvorno djeluje na cjelokupan organizam.

Ponude koje se ne propuštaju

Tražite li odmor na koji ćete skoknuti ove zime, donosimo vam nekoliko ponuda koje su dostupne na portalu Crno Jaje, a koje donose zabavu i aktivnosti za cijelu obitelj.

Poželite li u Termama Sveti Martin provesti jedan od vikenda u prosincu, to možete učiniti rezervacijom Last minute ponudu za termin 3.-4. prosinca. Cijena u tom terminu iznosi svega 899 kuna po noćenju za dvije osobe u Hotelu Termi Sveti Martin uz neograničeno kupanje u termomineralnom bazenskom kompleksu The Temple of Life. Uz ovu, aktualna je i ponuda za Advent u Termama Sveti Martin koja nudi smještaj u Hotelu (2.399 kn za dvije osobe) ili apartmanima (1.799 kn za dvije osobe).

Aktivna je za termin 17.- 19. prosinca, a uživati ćete u klizalištu te koncertu Nene Belana. Ovo su svakako ponude koje se ne propuštaju.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju