Ljeto nam polako izmiče kraju i treba polako misliti o tome što nam donosi jesen. Za sve proaktivce donosimo first minute ponudu za Oktoberfest koja se ne propušta.

O Oktoberfestu već pjevaju ptice na grani, stoga ne treba posebno predstavljanje. Zabava i guštanje u pivu, no ne samo u pivu nego i u sočnim delikatesama te ugodnom društvu, mami mnogobrojne posjetitelje pa već neki razmišljaju o tome kako će ove godine opet na Oktoberfest, a neki možda i po prvi put. Išli već peti put ili prvi put, preporučujemo pogledati povoljnu ponudu za jednodnevni izlet na Oktoberfest koju trenutno nudi Crno jaje.

Prilika za upoznavanje Münchena

Jednodnevni izlet u organizaciji je putničke agencije Autoturist Park. Polazak je iz Zagreba na južnoj strani Gradskog poglavarstva u 1 sat u noći kako bi se u München došlo u ranim jutarnjim satima. Naravno, na putu ćete imati povremena stajanja preko Slovenije i Austrije. Po dolasku slijedi razgled grada autobusom i pješice. Ovo je posebno zanimljivo za sve one koji prvi put dolaze u glavni grad Bavarske.

U razgledavanju ćete moći uživati u najljepšim minhenskim lokacijama kao što je Königsplatz, muzejska četvrt sa starom i novom pinakotekom, i Hofgarten, jedan od najljepših gradskih parkova. Vidjet ćete najpoznatije ulice, Prinzregentenstrasse i Ludwigstrasse sa sveučilištem, te predivnu palaču Maximilianeum koja je dom bavarske vlade i talentiranih studenata. Obala rijeke Isar će vas posebno očarati, a neće vas razočarati ni glavni trg Marienplatz s gradskom vijećnicom i katedralom Frauenkirche.

Terezijanske poljane vas čekaju

Poslije toga ćete se javnim gradskim prijevozom iz centra uputiti do Terezijanskih poljana, mjestu održavanja Oktoberfesta. Tek tada počinje prava zabava. Predviđa se slobodno vrijeme do 9 navečer kada je predviđen povratak za Zagreb. Ovo veselo putovanje s vama će pratiti licencirani turistički vodič, a uz to imate sve ostala osiguranja za bezbrižno uživanje. Isplanirajte već danas ovaj izlet i budite jedan od nevjerojatnih 6 milijuna posjetitelja koji svake godine guštaju na jednom od najluđih festivala u godini.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju