Iako javnosti poznati kao adult only hotel, Hotel Melia okreće se i novim tržištima te prestaje biti hotel isključivo za odrasle osobe. Profinjena atmosfera, elegancija i vrhunska usluga ostaju na istom nivou, kao i hotelski sadržaji, poput wellness centra, a' la carte restorana, automat cluba, beach cluba na plaži i svega dodatnog što već godinama čini Meliá Coral for Plava Laguna  u Umagu omiljenim mjestom za opuštanje kao i za privatna i poslovna okupljanja.

Poželite li svoju obitelj ili voljenu osobu odvesti na odmor, Istra je dobar odabir, upravo zbog svoje geografske blizine Zagrebu i Rijeci. Naime, za svega 3 sata vožnje od Zagreba doći ćete do najsjevernije jadranske obalne turističke destinacije koja svakom posjetitelju pruža pregršt sadržaja tijekom cijele godine.

Aktivan odmor s bezbroj aktivnosti u Istri

Gosti željni aktivnosti i avantura provest će se kao nikada u životu, jer su teniski tereni i razni drugi sportovi dostupni na par koraka od hotela, kao i popločana plaža. Unajmite bicikl i odvezite se u Umag ili prošećite uz more do samog centra grada. Posjetite najstariji svjetionik na Jadranu u obližnjem mjestu Savudrija ili se zaputite u shopping lokalnih proizvoda poput maslinova ulja i vina koji se mogu kupiti u specijaliziranim trgovinama ili na štandovima umaške tržnice.

Tijekom svog odmora u Istri, otisnite se s plaža i morske obale, prema Višnjanu gdje vas očekuju neobične noći promatranja nebeskih tijela, a zašto ne biste krenuli na putovanje u unutrašnjost Istre i posjet istarskim špiljama kao primjerice špilji Maramornici?

Wellness za tijelo i dušu

Poželite li tijekom svojeg odmora samo odmarati, tu je Energy Clinic - ekskluzivni međunarodni centar za dobrobit tijela, uma i unutarnjeg bića, fokusirajući se na revitalizaciju i obnovu energije te osjećaj potpunog opuštanja, ravnoteže i uživanja. Ovdje ćete revitalizirati i opustiti vaše fizičko i unutarnje stanje kroz jedinstveni spoj suvremene zapadne i tradicionalne kineske medicine, zajedno s drugim alternativnim i komplementarnim tretmanima tijela i lica, osmišljenim za vraćanje energije izgubljene u dnevnoj rutini.

Ponuda koja se ne propušta

Portal Crno Jaje donosi aktualnu ponudu - profinjeni odmor u Umagu kroz 3 dana (2 noćenja) s uslugom polupansiona u Hotelu Melia Coral 5* uz opuštanje u wellnessu i bazenu, i sve to za 2 osobe i samo 1498 kn! Kupon vrijedi za boravak između 22.03.21. do 23.04.21.



 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju